وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: هیات وزیران به این وزارتخانه اجازه داد برای اجرای آزادراه 6 خطه کنارگذر جنوبی تهران حدفاصل آبیک تا چرمشهر (اتصال به آزادراه قم – گرمسار) نسبت به انعقاد قرار داد مشارکت با شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری از آزادراه کنارگذر جنوبی تهران با رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی اقدام کند.
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: هیات وزیران به این وزارتخانه اجازه داد برای اجرای آزادراه 6 خطه کنارگذر جنوبی تهران حدفاصل آبیک تا چرمشهر (اتصال به آزادراه قم – گرمسار) نسبت به انعقاد قرار داد مشارکت با شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری از آزادراه کنارگذر جنوبی تهران با رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی اقدام کند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت راه وشهرسازی، عباس آخوندی در سفر به شهرستان پاکدشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هیات وزیران به این وزارتخانه اجازه داد برای اجرای آزادراه 6 خطه کنارگذر جنوبی تهران حدفاصل آبیک تا چرمشهر (اتصال به آزادراه قم – گرمسار) به طول حدود 156 کیلومتر شامل طراحی، مطالعات، آزادسازی مسیر، احداث آزادراه و ایجاد تاسیسات جانبی خاص و نگهداری و بهره برداری از آن نسبت به انعقاد قرار داد مشارکت با شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری از آزادراه کنارگذر جنوبی تهران با رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی اقدام کند.
وزیر راه و شهرسازی که پس از جلسه بررسی مسیرهای پیشنهادی مشاور طرح اتصال بزرگراه پاکدشت به بزرگراه شهید بابایی تهران سخن می گفت، با اشاره به اینکه دو گزینه برای طی این مسیر پیشنهاد شده است، بیان کرد: باید طرح های پیشنهادی باید بررسی دقیتر از لحاظ فنی قرار گیرد تا بتوانیم گزینه مسیر نهایی را مشخص کنیم.
بیمارستان پاکدشت تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد
وزیر راه و شهرسازی در بازدید از عملیات اجرایی بیمارستان 130 تخت خوابی شهدای پاکدشت، از بهره برداری این بیمارستان تا پایان سال جاری خبرداد.
آخوندی که روز پنجشنبه برای بازدید از پروژه های راه و شهرسازی استان تهران به شهرستانهای پاکدشت و ورامین سفر کرده است، گفت: هماهنگی های لازم برای تجهیز این بیمارستان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده و هم اکنون پیشرفت فیزیکی این بیمارستان به 92 درصد رسیده است.
این بیمارستان در زمینی به مساحت 31 هزار و 745 مترمربع احداث شده و ساختمان اصلی آن با 11 هزار و 413 مترمربع مساحت در چهار طبقه، شامل بخش های داخلی، جراحی، بستری کودکان، زنان و زایمان، مراقبت های ویژه و اتاق های عمل است.
وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود از بررسی مشکلات واحدهای مسکن مهر پاکدشت خبرداد و گفت: در سفر یک روز به این شهرستان برای رفع مشکلات این واحدها و تامین مدارس آموزشی این پروژه ها دستورات لازم صادر شده است.
اولین قطار حومه ای تابستان 94 عملیاتی میشود
وزیر راه وشهرسازی با تاکید بر لزوم افزایش ظرفیت حمل و نقل ریلی حومه ای کلان شهرها از عملیاتی شدن اولین قطار حومه ای در تابستان سال آینده خبرداد.
عباس آخوندی صبح امروز پنجشنبه در بازدید از ایستگاه راه آهن تهران و سفر به ورامین از طریق قطار، اظهار داشت: در بازدید از پروژههای حوزه راه و شهرسازی استان تهران، شبکه ریلی و جادهای تهران به سمت پیشوا و ورامین را مورد بررسی قرار دادیم.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: به منظور افزایش بهرهوری، شبکه قطارهای برون شهری با مسافتهای طولانی و قطارهای حومهای تهران به شبکه ریلی مترو و به یکدیگر متصل شوند.
وی با بیان اینکه برای این اتصال نیازمند بررسی امکانات ایستگاهی در راه آهن تهران و بازنگری جدی در برنامهها برای اتصال این مثلث ریلی هستیم، گفت: ایجاد خدمات ایستگاهی احداث خطوط ریلی حومهای و ناوگان متناسب برای حمل و نقل حومهای با شرایط تردد با فاصله کم و ظرفیت انبوه، نیاز به سرمایه گذرای جدی دارد.
آخوندی افزود: استفاده از خط ریلی مشهد برای تردد قطار حومه ای تهران - ورامین به علت نیاز به تردد با فاصله کم، مناسب نیست و باید خط ریلی جدیدی ساخته شود.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد خط ریلی جدید ضروری است، بیان کرد: باید حجم انبوه جابجایی جادهای حومه ای را به راه آهن منتقل کرد و با برنامهریزی برای اجرایی شدن این طرح، امیدواریم تا تابستان سال 94 اولین قطار حومه ای در کشور عملیاتی شود.
وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: برای انتقال انبوه مسافران از ورامین و دیگر شهرهای حومهای به ایستگاه راه آهن تهران حتما باید در مورد ترافیک داخلی شهر تهران نیز برنامه ریزی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل لزوم استفاده از شبکه ریلی در حمل و نقل حومهای کلان شهرها کاهش آلودگی است و باید استفاده از راه آهن را در سبک زندگی مردم وارد کنیم.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص نتایج سفر یک روزه به شهرستان های جنوب شرق استان تهران گفت: در بازدید از مناطق ورامین، پاکدشت، پیشوا و شریف آباد تلاش شد تا شبکه دسترسی محلی مورد ارزیابی قرار گرفته و زمینه اتصال آنها به بزرگراه های در دست احداث فراهم شود.
وی گفت: هم اکنون در این مناطق آزاد راه و بزرگ راه های متعددی در دست احداث است که خروجی عمده این مناطق به سمت شرق و جنوب شرق کشور است و باید تصویر مناسبی از وضعیت خروجی این مناطق در دست باشد تا بتوان تصمیمات لازم در خصوص ساماندهی اتصال این دسترسی ها به شبکه بزرگراه ها و آزادراه ها و ساماندهی ترافیک محلی اتخاد شود.
ورود وزیر راه و شهرسازی به ورامین با قطار
وزیر راه و شهرسازی صبح امروز پنجشنبه برای بازدید از پروژه های راه و شهرسازی استان تهران از طریق راه آهن وارد ورامین شد تا پروژههای این شهر را به همراه شهرستانهای پاکدشت، قرچک، و پیشوا مورد بررسی قرار دهد.
آخوندی پس از ورود به ورامین از ایستگاه راه آهن این شهرستان بازدید و سپس به همراه مدیران محلی و نمایندگان مجلس از پروژه تعریض و بهسازی ورامین - آب باریک - چرمشهر بازدید کرد.
این پروژه به طول 22 کیلومتر، 25 کیلومتر پیشرفت فیزیکی دارد که برای تکمیل آن، نیاز به 50 میلیارد تومان اعتبار است. همچنین در ادامه این سفر یکروزه به شهرستانهای استان تهران، آخوندی از کنارگذر جنوبی در حال احداث پاکدشت - شریف آباد به طول 32 کیلومتر با پیشرفت فیزیکی 15 درصد بازدید می کند که این پروژه هم برای تکمیل نیاز به 180 میلیارد تومان اعتبار دارد.
وزیر راه و شهرسازی در این سفر به بازدید از پروژه بهسازی و تعریض شریف آباد - پیشوا به طول بیش از 13 کیلومتر پرداخت که با پیشرفت 70 درصدی این پروژه اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن 20 میلیارد تومان برآورد شده است.