مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش وپرورش با بیان این که 382 هزار دانش آموز در مدارس شاهد، 32 هزار دانش آموز در طرح پراکنده شاهد وقریب به 50 هزار بسیجی در مدارس ایثارگران و بزرگسال مشغول به تحصیل هستند گفت: بیش از 470 هزار دانش آموز ایثارگر و بسیجی در خانواده بزرگ ایثارگران به امر یادگیری و تحصیل مشغول هستند.
محمدحسین کفراشی ظهرامروز در یکصدوششمین جلسه شورای مشاوران وزرای دولت تدبیر وامید در امورایثارگران وشاهد که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با اشاره به تصویب قانون جامع ایثارگری پس از 10 سال در دولت یازدهم اظهارکرد: باید فرایند تصویب آیین نامه اجرایی حین قانون باسرعت و دقت بالا انجام شود تا جامعه هدف این قانون از مزایای آن منتفع شوند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی ایثارگران و جانبازان شاغل در آموزش وپرورش را بزرگترین جامعه هدف ساز این قانون عنوان کرد وافزود: دربسیاری از نهادها؛ بندهایی از قانون اجرا می شود که متأسفانه وحدت رویه دراین خصوص وجود ندارد.
کفراشی دکتر فانی را مبدع تأسیس مدارس شاهد وایثارگران و طرح پراکنده در آموزش وپرورش معرفی و خاطرنشان کرد: در سال های گذشته توسعه بی رویه باعث افت کیفیت آموزش دراین مدارس شدکه با برنامه ریزی های صورت گرفته در یک سال گذشته تلاش شده است که بحث آموزش به جایگاه خوب و رفیعی برسد.
مدیر کل امورشاهد وایثارگران وزارت آموزش وپرورش با بیان این که بنیاد شهید در سال 400 میلیارد تومان بابت هزینه تحصیل فرزندان شاهد وایثارگر در مقاطع تحصیلی لیسانس و بالاتر می پردازد ، تأکید کرد: چنانچه 10 درصد این مبلغ در آموزش وپرورش و مدارس شاهد و ایثارگر هزینه شود، قطعا بحث کیفیت آموزشی به جایگاه والایی می رسد و می تواند سطح توانمندی های دانش آموزان را تاحدممکن ارتقا داد.