رحمانی فضلی وزیر کشور و رئیس شورای امنیت کشور، که به منظور شرکت در ششمین اجلاس همکاری های اقتصادی برای افغانستان موسوم به "رکا" و همچنین پیگیری زمینه های توسعه روابط دوجانبه به کابل به سفر نموده بود، با محمد حنیف اتمر مشاور امنیت ملی افغانستان دیدارکرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور بنا بر این گزارش، در این دیدار دو طرف ضمن تشریح نقطه نظرات و بررسی محورهای مشترک مد نظر، در خصوص آخرین تحولات منطقه ای و همچنین شرایط امنیتی افغانستان بحث وگفتگو کردند.
ضرورت توسعه همکاری های همه جانبه، تسهیل ارتباطات و دستگاه های مسؤول در زمینه همکاری های دوکشور، با هدف مبارزه جدی تر با تروریسم و افراط گرائی، مقابله جدی با قاچاق مواد مخدر، تسریع در تشکیل و تقویت کمیته های امنیتی، مرزی، اتباع ،کنسولی و قضائی دوکشور و همچنین موضوع ضرورت تشدید کنترل مرز مشترک، از دیگر موضوعات مهمی بود که در ملاقات دکتر رحمانی فضلی و محمد حنیف اتمر، مورد بررسی و تبادل نظر قرارگرفت.