معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: بازی هایی که در زمینه مذاکره و برندسازی ملی ساخته شوند، در اولویت حمایت این وزارتخانه قرار دارند.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: بازی هایی که در زمینه مذاکره و برندسازی ملی ساخته شوند، در اولویت حمایت این وزارتخانه قرار دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان محمد رضا رستمی در اختتامیه نخستین دوره بازیهای دیجیتال جوانان عنوان کرد: از بازیهایی که به گفتگو و توانمندسازی کمک کند و رفاقت،رقابت،گفت وگو و برنده شدن در فضای تفاهمی و بین الملی رامحقق کند، حمایت می کنیم. بزرگترین موفقیت دولت در موضوع برجام نشان دادن توان مذاکره بوده است اما این توانایی در داخل پایین و در میان نسل های مختلف متفاوت است. باید به دست اوردن منافع را از طریق بازی رایانه ای اموزش دیده و یاد بگیریم.
وی در ادامه گفت:همچنین از بازیهایی که در حوزه ورزش و جوانان کمک به برندسازی ملی کند،حمایت می کنیم. در دوران پسابرجام نیاز داریم که تصویر نامناسب ارایه شده از ایران در خارج از کشور را تغییر دهیم بنابراین از افرادی که از طریق نشان دادن نقش ایران در ورزش و حوزه های دیگر در بازی اقدام به برندسازی ملی کنند، حمایت می کنیم.
معاون امور ساماندهی وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: آماده دریافت نظرات برگزیدگان و شرکت کنندگان جشنواره برای برگزاری دوره دوم جشنواره هستیم.
رستمی اظهار کرد: چالشی که با بخش حرفه ای و آماتوری داشتیم، این بود که گمان می کردند وزارت ورزش و جوانان علاقه مند به ورود حرفه ای به حوزه بازی های دیجیتال است اما این گونه نیست.با توجه به آنکه جوانان پتانسیل زیادی دارند و گرایش زیادی به بازیهای مجازی پیدا کرده اند تلاش کرده ایم به جلب توجه و تشویق بیشتر به بحث فضای مجازی در حوزه بازیهای دیجیتالی عاری از خشونت کمک کنیم.
رستمی تاکید کرد:فرهنگ مجازی به مرور به فرهنگ بومی و خانوادگی غلبه کرده است و به دلیل پایین بودن سواد رسانه ای در ایران این موضوع تشدید شده است .اگر با کمک جوانان در این زمینه اقدام نکنیم،جوانان تحت تاثیر محتواهایی قرار می گیرند که آسیب زا خواهد بود.
وی اضافه کرد:متاسفانه در بخش های مختلفی که بازی های دیجیتال عرضه می شود، ناهنجاریهای اجتماعی را آموزش می دهند و تشویق می کنند.اگر به چنین محتواهایی توجه نشود فضای مخربی را برای مصرف کننده ایجاد می کند.