به علت داشتن ظرفیت های بالا و پیشرفت های علم و فناوری در کشورمان، کشورهای دیگر علاقمندی زیادی به گسترش همکاری های علمی با ایران دارند و پس از نهایی شدن مذاکرات هسته ای و فراهم شدن زمینه بیشتر همکاری های بین المللی، شاهد چند برابر شدن درخواست کشورهای دیگر برای همکاری با ایران هستیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: درخواست گسترش همکاری های علمی با جمهوری اسلامی در دوران پساتحریم چند برابر شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی در هشتمین نشست شورای مدیران این وزارتخانه افزود: به علت داشتن ظرفیت های بالا و پیشرفت های علم و فناوری در کشورمان، کشورهای دیگر علاقمندی زیادی به گسترش همکاری های علمی با ایران دارند و پس از نهایی شدن مذاکرات هسته ای و فراهم شدن زمینه بیشتر همکاری های بین المللی، شاهد چند برابر شدن درخواست کشورهای دیگر برای همکاری با ایران هستیم.
وی اضافه کرد: در همه سفرهای مقامات کشورمان به دیگر کشورها و سفر مقامات دیگر کشورها به جمهوری اسلامی، افزایش همکاری های علمی و فناوری، بخشی از مذاکرات است و در سفر ریاست جمهوری به فرانسه نیز افزایش همکاری های دانشگاهی، علمی و فناوری بین دو کشور مورد بحث قرار گرفت.
فرهادی اظهار کرد: همکاری علمی با ایران برای کشورهای دیگر اهمیت بالایی دارد و در سفر رئیس جمهوری سوئیس به ایران نیز دیدیم که وی در بدو ورود به ضرورت افزایش همکاری های علمی اشاره کرد و برای سخنرانی علمی در دانشگاه تهران حضور یافت و چندین تفاهم نامه همکاری دانشگاهی به امضا رسید.
وی بر اهمیت بالای دستگاه آموزش عالی تاکید کرد و گفت: همه نیروهای انسانی مورد نیاز کشور در تمام دستگاه های اجرایی و سازمان های دولتی و خصوصی در آموزش عالی تربیت می شوند و مخاطبان این وزارتخانه طیف وسیعی از مردم را شامل می شود، لذا موفقیت در این مسیر، به دقت بالا، تصمیم گیری خردمندانه و تلاش فراوان نیاز دارد.
بر اساس این گزارش، در این نشست مدیران وزارت علوم در خصوص برنامه های این وزارت تبادل نظر کرده و چند تن از مدیران نیز گزارش هایی در خصوص حوزه کاری مرتبط با خود ارائه کردند.