رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از انجام 2 هزار و 500 عملیات امدادی و نجات بیش از یک هزار و 800 تن از مسافران نوروزی در طول اجرای طرح ملی امداد ونجات در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، ناصر چرخساز با اشاره به اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر که از 25 اسفند در سراسر کشور آغاز شده و پایان تعطیلات ادامه دارد، گفت: این طرح ملی با مشارکت امدادگران و نجاتگران در سراسر کشور برای ارائه خدمات امدادی به مسافران ادامه دارد.
وی با اشاره به انجام بیش از 2 هزار و 500 مورد عملیات برای امدادرسانی در سراسر کشور، افزود: از 25 اسفندماه سال جاری تاکنون به بیش از 33 هزار نفر امدادرسانی شده است.
رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: همچنین در این مدت بیش از یک هزار و 800 مسافر نوروزی نجات یافتند و 226 مورد عملیات رهاسازی نیز صورت پذیرفته است.
به گفته وی، از ابتدای اجرای طرح ملی امداد ونجات در سراسر کشور بیش از یک هزار و 100 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شدند و به بیش از 13 هزار نفر خدمات درمان سرپایی ارائه شد.
چرخساز با بیان اینکه بیش از 800 نفر به صورت اضطراری اسکان داده شدند، خاطرنشان کرد: بیش از 20 هزار نفر نیز در این مدت از خدمات اسکان موقت نوروزی بهرهمند شدند.
رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از انجام 2 هزار و 500 عملیات امدادی و نجات بیش از یک هزار و 800 تن از مسافران نوروزی در طول اجرای طرح ملی امداد ونجات در سراسر کشور خبر داد.