رییس جمهوری هفته گذشته به بیست و نهمین سفر استانی دولت تدبیر و امید پایان داد، سفری که 54 طرح با اعتبار 3 هزار و 539 میلیارد تومان بهره برداری و یا عملیات اجرایی آن کلید خورد.
رییس جمهوری هفته گذشته به بیست و نهمین سفر استانی دولت تدبیر و امید پایان داد، سفری که 54 طرح با اعتبار 3 هزار و 539 میلیارد تومان بهره برداری و یا عملیات اجرایی آن کلید خورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، همزمان درهفته گذشته 53 مدیر ارشد توسعه نقاط مختلف کشور در بخش های اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی را محور سفرهای استانی خود قرار دادند.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در سفر یک روزه به کرمانشاه که با استقبال کم نظیر مردم نقاط مختلف این استان همراه بود در محافل مختلف تصمیم های اتخاذ شده برای توسعه استان را در بخش های مختلف اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی تشریح کرد.
نشست با نخبگان، برپایی جلسه سرمایه گذاری و توسعه استان، نشست شورای اداری استان و دیدار با فعالان اقتصادی و نشست خبری از برنامه های سفر رییس جمهوری به استان کرمانشاه بود.
در بیست و نهمین سفر استانی دولت تدبیر و امید 20 نفر از معاونان رییس جمهوری، وزیران و معاونان آنها دکتر روحانی را به کرمانشاه همراهی کردند.
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، حمیدچیت چیان وزیر نیرو، محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی، محمدفرهادی وزیر علوم و سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات از جمله اعضای هیات دولت در این سفر بودند.
در این سفر استانی سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان های صحنه و هرسین سفر کرد و فانی وزیر آموزش و پرورش به شهرستان کنگاور و حجت الاسلام علوی وزیر اطلاعات نیز به اسلام آبادغرب و دالاهو سفر کرد.
معاون امور مجلس رییس جمهوری، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاون رئیس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، معاون رییس جمهوری و رییس مرکز توسعه مناطق روستایی و محروم کشور و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری نیز از جمله اعضای سفر استانی دولت به کرمانشاه بودند.
معاون امور مجلس رییس جمهوری در این سفر به شهرستان های جوانرود و ثلاث باباجانی، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی به قصرشیرین و معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده نیز به سنقر و کلیایی و دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و مذاهب نیز به شهرستانهای پاوه و روانسر سفر کرد.
اما از دستاوردهای این سفر تاریخی دولت به استان کرمانشاه می توان به بهره برداری و یا عملیات اجرایی 54 پروژه مهم در استان اشاره کرد که با 3 هزار و 539 میلیارد تومان اعتبار برای 9 هزار و 489 کرمانشاهی فرصت اشتغال به همراه دارد.
این پروژه ها که به منظور شکوفایی، توسعه، آبادانی و رونق اقتصادی در استان کرمانشاه به بهره برداری رسیده و یا عملیات اجرایی آن ها آغاز شد، عمدتا در بخش های بهداشتی، درمانی، دانشگاهی، صنعتی، راه و شهرسازی، عمرانی و شهری، طرح های مخابراتی و اپراتورها، کشاورزی، دامداری، مجتمع های گلخانه ای، سدسازی، شبکه های آبیاری و نیروگاهی است.
در بخش بهداشتی و درمانی این طرح ها شامل افتتاح 43 باب خانه بهداشت روستایی و چندین مرکز بهداشتی در سطح استان است .
همچنین آغاز عملیات اجرایی مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی، مرکز کاهش آسیب و 12 مرکز بهداشتی و درمانی نیز از مواردی بود که در سفر دولت تدبیر و امید کلید خورد.
سد داریان، خط انتقال آب از سد آزادی به دشت حر، طرح انتقال و شبکه فرعی آبیاری ، شبکه آبیاری درجه 2 و 3، طرح سد لاستیکی قره سو کرمانشاه و نیروگاه 110 مگاواتی اسلام آباد غرب نیز از جمله طرح هایی بود که در بخش نیرو در سفر کاروان تدبیر و امید به این استان افتتاح شد.
افتتاح بزرگراه، طرح بهسازی و احداث راه های روستایی در 51 روستا و همچنین آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 540 تختخوابی، کمربندی بیستون و فاز دوم تونل مترو شهر کرمانشاه از جمله برنامه های دولت یازدهم در بخش عمرانی و راه و شهرسازی است.
آماده سازی ارائه اینترنت پهن باند روستایی در 287 روستای استان کرمانشاه و طرح های اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل نیز از جمله برنامه های دولت تدبیر و امید برای توسعه زیرساخت ها و شبکه های مخابراتی و اینترنتی در استان کرمانشاه گزارش شده است.
در بخش صنعتی و کشاورزی این طرح ها شامل افتتاح کارخانه سیمان فولاد جهان، 41 طرح سیستم آبیاری تحت فشار، هشت طرح پرورش دام و طیور است و آغاز عملیات اجرایی 13 پروژه شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی، مجتمع گلخانه ای و احداث گاوداری شیری 2500 راسی می شود.
در ادامه سفر استانی دولت تدبیر و امید، رییس جمهوری در جلسه توسعه و سرمایه گذاری استان کرمانشاه شرکت کرد و با تاکید بر اینکه «شرایط مهیاست؛ بخش خصوصی فعال شود»، گفت :مناطق آزاد باید سکویی برای صادرات و نه واردات کالاهای بی کیفیت باشد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی دراین نشست با بیان اینکه دولت وظیفه خود می داند تا شرایط را برای فضای مناسب به منظور فعالیت اقتصادی آماده کند، اظهار کرد: دولت یازدهم از آغاز فعالیت خود در این مسیر قرار گرفت و تلاش برای رفع تحریم ها که مانعی برای فعالیت های مختلف اقتصادی در کشور بود، در همین راستا بود.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه استانی همانند کرمانشاه با برخورداری از ظرفیت های فراوان انسانی و مادی نباید با مشکل بیکاری مواجه باشد، گفت: استان کرمانشاه از تنوع اقلیمی و جغرافیایی، بارندگی مناسب، تمدن دیرینه، جاذبه گردشگری، زیرساخت ها و راه های ارتباطی مناسبی برخوردار است، لذا با توجه به همه این ظرفیت ها، از استاندار و همه مسئولین استانی می خواهم که با ایجاد رونق در استان کرمانشاه، در زمان کوتاهی از معضل بیکاری عبور کنند.
رییس جمهوری همچنین با اشاره به مرز مشترک کرمانشاه با کشور عراق و استفاده از این ظرفیت نیز برای توسعه این استان، گفت: کرمانشاه دروازه غربی تجارت و اقتصاد ایران است. دولت بیشترین کمک را برای امنیت و ثبات عراق انجام داده و معتقدیم تلاش برای تقویت امنیت و ثبات کشورهای منطقه به نفع همه است.
دکتر روحانی در ادامه به اقدامات دولت در زمینه رفع مشکلات موجود در حوزه آب اشاره کرد و گفت: دولت یازدهم از ابتدای آغاز فعالیت خود ، تلاش بسیار زیادی برای حل و فصل مشکل آب داشته است و معتقدیم که می توان این مشکل را حل و فصل کرد.
رییس جمهوری اضافه کرد: بخش زیادی از مصرف آب در حوزه کشاورزی است که اگر بتوان در بخش کشاورزی از آبیاری مدرن استفاده کرد، می توان با صرفه جویی 10 الی 20 درصدی از مشکل آب عبور کرد و این شدنی است.
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: از سال 93 تا اوایل 97، برنامه ریزی شده تا مجموعاً بیش از 7 هزار میلیارد تومان اعتبار در زمینه آب استان کرمانشاه، اختصاص یابد.
رییس جمهوری خاطر نشان کرد: دولت با برنامه ریزی های لازم در صدد رفع کامل مشکلات مردم است، البته نه اینکه نقص و اشکالی در اقدامات دولت وجود نداشته باشد. دولت خود را نیازمند انتقاد می داند و نقد دلسوزانه را یک نعمت الهی محسوب می کند. باید منتقدان و کارآفرینان برای دولت همچون آینه باشند تا در آن نقاط قوت و ضعف آن را دیده و در صدد رفع ضعف آن برآییم.
دکتر روحانی با بیان اینکه توسعه و کارآفرینی نیازمند سه اصل سرمایه، فناوری و بازار است، گفت: سرمایه عمدتاً باید در داخل تهیه و جذب شود و باید بتوانیم از سرمایه ایرانیان خارج از کشور و نیز سرمایه های خارجی، استفاده نماییم.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه مردم هر استان درخواست هایی در خصوص ایجاد منطقه آزاد دارند، گفت: مناطق آزاد، می توانند هم خوب و هم بد باشند. این مناطق باید سکویی برای صادرات باشند نه واردات کالاهای بی کیفیت.
دکتر روحانی تأکید کرد: یکی از موضوعاتی که باید اصلاح شود و چند بار در این زمینه به مسئولین مناطق آزاد تأکید کرده ام، ایجاد تحول در مناطق آزاد است.
رییس جمهوری در ادامه وجود بازار برای ایجاد اشتغال را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید بخشی از تولیدات داخل به صادرات اختصاص یابد و در چنین صورتی است که وارد رقابت، کیفیت و اصلاح قیمت خواهیم شد.
دکتر روحانی تصریح کرد: رقابت سالم ، ضامن شفافیت اقتصاد و کیفیت کالا است .اگر رقابت وجود نداشته باشد، رشد و توسعه نیز حاصل نخواهد شد.
رییس جمهوری وجود ثبات را یک اصل اساسی در صادرات کالا عنوان کرد و گفت: امروز نیازمند بازارهای ثابت برای صادرات کالاهای نفتی و غیرنفتی هستیم و چنین بازاری را باید حفظ کنیم و این می تواند یکی از مؤلفه های ایجاد اشتغال در کشور باشد.
دکتر روحانی فناوری را یکی دیگر از مؤلفه های لازم برای ایجاد اشتغال دانست و گفت: اگر در حوزه فناوری رشد نکنیم، نه تنها نمی توانیم کالاهای خود را با کیفیت مناسب تولید و صادر کنیم بلکه در داخل کشور نیز در این زمینه موفق نخواهیم بود.
رییس جمهوری در ادامه به تلاش دولت برای رفع تحریم ها، به منظور ایجاد شرایط لازم برای فعالیت اقتصادی در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: همه تحریم ها باید برداشته شود و برداشته شدن آنها راه حل دارد. بی تردید ایستادن و تماشا کردن در این زمینه به نفع کشور نیست.
دکتر روحانی با بیان اینکه تحریم های اقتصادی شرایط خاصی در کشور ایجاد کرده بود، گفت: این تحریم ها مستند به تحریم های شورای امنیت سازمان ملل شده بود و این دولت توانست تحریم های سازمان مللی مربوط به موضوع هسته ای را لغو کند و این یک موضوع واضح و غیرقابل تردید است اگر چه عده ای، نمی خواهند از این اقدام دولت تعریف کنند اما ضرورت ندارد چشم خود را بر روی واقعیت ببندند.
دکتر روحانی اظهار امیدواری کرد، دولت در مسیری که پیش رو دارد، همچنان برای کمک به بخش خصوصی گام بردارد و بخش خصوصی نیز در فضای مناسبی که ایجاد شده هر چه فعال تر وارد عمل شود.
رییس جمهوری گفت: امروز شرایط مناسبی وجود دارد و کشورمان از ثبات و امنیت برخوردار است و به فضل الهی با تلاش و کوشش همه جانبه شاهد رونق اقتصادی، محیط مناسب کسب و کار و رفع مشکل بیکاری خواهیم بود.
همزمان با بیست و نهمین سفر استانی دولت تدبیر و امید به کرمانشاه، هفته گذشته 53 نفر از معاونان رییس جمهوری، وزیران و معاونان آنها با همراهی استانداران و مدیران ارشد استانی به دهها شهر و روستا سفر کردند و با بازدید از طرح های اقتصادی ، عمرانی و سایر پروژه های در دست اقدام، تسریع امور را مورد تاکید قرار دادند.
در این راستا در هفته ای که گذشت معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر کرد و معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به مشهد ، وزیر راه و شهر سازی به کیش ، معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اهواز، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت به اصفهان ، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی ایران نیز به زنجان سفری داشت و در سخنانی اظهار کرد که دولت با ایجاد مشوق ها و حمایت های مختلف در قالب چارچوب های قانونی برنامه ریزی شده، عزم جدی برای حمایت از صنایع کوچک و متوسط دارد.
شیراز، بوشهر ، مشهد، سنندج، بجنورد، بندرعباس، ایلام و یاسوج هم هفته گذشته مقصد معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش و معاون اول رئیس جمهوری ، رئیس سازمان دامپزشکی و معاون وزیر جهاد کشاورزی ، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، معاون سازمان های مردم نهاد مرکز اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور ، معاون سیاسی وزیر کشور و معاون برنامه ریزی، اقتصاد و حمل و نقل وزارت راه وشهرسازی بود.
هفته گذشته همچنین معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تربت حیدریه سفر کرد و معاون فرهنگی ، اجتماعی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری به اردبیل ،وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به خرم آباد و معاونان امور دام وزارت جهادسازندگی نیز در گردهمایی دو روزه معاونان امور دام این وزارتخانه در مشهد راه های توسعه این بخش را در افق 1404 بررسی کردند.
معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور هفته گذشته به سمنان سفر کرد و معاون برنامه ریزی، اقتصاد و حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی به گچساران ، معاون سیاسی وزیر کشور به ایلام ، وزیر اطلاعات به مشهد ، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به زنجان ، معاون وزیر راه و شهرسازی به همدان ،معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو به کرمان ، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به شیراز ،معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران هم به رشت سفری داشت و از انعقاد تفاهم نامه با سازمان منطقه آزاد انزلی برای حمایت از سرمایه گذاران در بخش شیلات خبر داد.
اما علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته گذشته سفری به خرم آباد داشت و از سید نورخدا موسوری جانباز 100 درصد و شهید زنده لرستانی عیادت کرد.
ربیعی در این دیدار به همراه استاندار لرستان و جمعی از مسئولان وضعیت و شرایط جسمی و درمانی این شهید زنده را جویا شد.
وی ضمن دلجویی از همسر و خانواده این شهید زنده، سلام دکتر روحانی رئیس جمهوری را به این خانواده ابلاغ کرد.
سید نورخدا موسوی جانباز 100 درصد در درگیری با گروهک ریگی در 17 اسفند 87 در منطقه پل شکسته(لار) واقع در استان سیستان و بلوچستان به درجه جانبازی نائل شده است.
ربیعی در سفری 2 روزه به لرستان، روز چهارشنبه پس از افتتاح مرکز درمانی تامین اجتماعی نورآباد در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان حاضر شد و نیز علاوه بر افتتاح 2 طرح تامین اجتماعی و بازدید از مجتمع کشت و صنعت لرستان با تشکل های کارگری استان دیدار کرد.
هفته گذشته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سفری به ساری داشت و معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران هم به همدان و معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیردولتی هم به مشهد سفر داشتند.