استاندار قزوین با تاکید بر اینکه از هیچ کوششی برای حمایت از هلال احمر دریغ نخواهیم کرد، گفت: همه تلاش خود را برای تامین زمین به منظور ساخت مرکز توانبخشی هلال احمر در استان و حمایت مالی و معنوی در این زمینه به کار خواهیم بست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، فریدون همتی؛ استاندار قزوين در مراسم رونمایی و استقرار بالگرد امدادی هلال احمر در استان قزوین، گفت: جمعیت هلال احمر در استان قزوین، همواره نقش محوری را ایفا کرده و این مهم به خوبی در محورهای کولاک خیز استان در سال گذشته و امسال مشهود بوده و لذا مردم و مسئولان استان همواره قدردان این نهاد مردمی هستند.
وی با تاکید بر اینکه از هیچ حمایتی برای پیشبرد برنامه های هلال احمر در استان دریغ نخواهیم کرد، افزود: بر این اساس با همه امکانات و خدمات موجود در استان هلال احمر را یاری خواهیم کرد تا روز به روز این مجموعه را کارآمدتر و روزآمدتر از قبل در خدمت به مردم کنیم.
همتی با اشاره به اینکه قزوین به عنوان معین استان تهران نقش محوری دارد، تاکید کرد: تامین امکانات مورد نیاز هلال احمر، امري ضروری است و در این زمینه هلال احمر را در ساخت پایگاه های امدادی در مناطق صعب العبور و همچنين راه اندازی مرکز توانبخشی در استان یاری خواهیم کرد.