در ادامه سفرهای استانی صنعت ،معدن و تجارت فردا چهارشنبه مهندس نعمت زاده به استانهای اردبیل ، خراسان شمالی و خراسان رضوی سفر می کند تا ضمن بازدید از پروژه های در حال کار و در حال اتمام صنعتی و معدنی از نزدیک در جریان روند تولید و مشکلات احتمالی این پروژه ها قرار بگیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از "شاتا ، طرح توسعه کارخانه آذین فورج ، کارخانه تولید اسید سولفوریک( از جمله صنایع پایین دستی پتروشیمی) با 90 درصد پیشرفت فیزیکی و طرح توسعه بهنوش شیروان در استان خراسان شمالی مورد بازدید وزیر صنعت ،معدن و تجارت قرار خواهند گرفت.
وی در ادامه سفر کارخانه نساجی ستاره اردبیل را افتتاح و از شرکت الکترونیک پردازش سبلان و شیرهای صنعتی اردبیل بازدید می کند.
بازدید از چند طرح صنعتی و کارخانجات در حال فعالیت به منظور بررسی روند تولید و مشکلات احتمالی این واحدها در خراسان رضوی از دیگر برنامه های سفر یکروزه مهندس نعمت زاده به این استان خواهد بود.