وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جایگاه و مقام شهدا و ایثارگران را رفیع و متعالی توصیف کرد و تکریم از ایثار و شهادت را تجلیل از یک گفتمان دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدرضا صالحی امیری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز چهارشنبه در آستانه فرارسیدن 26 مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، آزادگان و نیز قدردانی از ایثارگران و رزمندگان اسلام با بیان این مطلب افزود: این تجلیل و تکریم از شخص نیست بلکه از عزت، کرامت، ایثار و مقاومت است که همواره باید پویا و زنده بماند.
وی حضور خانواده معظم شهدا را روشنی بخش هر محفل و مجلس دانست و گفت: همانطور که درخت برای حیات به آب نیاز دارد، این اتقلاب و نظام نیز برای تداوم تا امروز به برکت خون شهدا زنده و بالنده مانده و خواهد ماند.
صالحی امیری به ایثارگری، رشادت و نحوه شهادت محسن حججی اشاره کرد و گفت: ایثارگران، جانبازان و آزادگان از تبار شهدا هستند و همواره در پی اهدافی مشترک و مقدس بوده و هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد به برنامه هایش برای حمایت و پشتیبانی به امور ایثارگران، جانبازان و خانواده معظم شهدا اشاره کرد و گفت: همواره تمامی سعی خود را به کار بستم تا این قشر کمترین دغدغه و مشکل را در سطح وزارتخانه و امور زندگی نداشته باشند لذا اگر کم و کاستی وجود داشته به پای بنده بگذارید.
وی گفت: تلاش کردم موانع سر راه این قشر شریف را بردارم و اقداماتی کنم که در شان آن ها باشد لذا امیدوارم در مسیر تعالی کشور ، انقلاب و نظام گام برداریم.
صالحی امیری به حوادث در حال تکرار در تاریخ اشاره کرد و گفت: اینکه افرادی هر آنچه دارند در طبق اخلاص گذاشته و عاشقانه برای دفاع از این مرز و بوم و یا دفاع از حرم دیار و خانواداه خود را ترک می کنند این نشانه اوج ایثار و فداکاری و ایمان به خداست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شهید حججی به ما آموخت که این انقلاب به راحتی به دست نیامده و به راحتی نیز آن را ازدست نخواهیم داد.
وی ضمن قدردانی از حضور حجت الاسلام ابوترابی فرد در این محفل ، از برادر مرحوم او به عنوان اسطوره مقاومت، ایثار و فداکاری و الگویی برای انسانهای امروز و نسل های انده یاد کرد.
در ادامه این مراسم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از چهار خانواده مدافع حرم حسین معز غلامی، میثم مداری، رضا خرم، انصاری و جمعی از آزادگان و ایثارگران و جابنازان این وزارتخانه تجلیل شد.
همچنین با حضور حجت الاسلام ابوترابی فرد و انصاری مشاور امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به پاس قدردانی از حمایت ها و تلاش های سید رضا صالحی امیری با اهدای لوح تقدیر و یک جلد کلام الله مجید از وی تجلیل شد.