رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: تیمهای حمایت روانی و بازپیوند خانواده با همکاری سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در راستای تسکین آلام بشری در مناطق زلزلهزده کرمانشاه فعالیت میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر ۱۳ رسته عملیاتی دارد، افزود: در تمامی حوادث از همان لحظات اولیه تیم های تخصصی خواهران و برداران به محل حوادث اعزام می شوند.
وی عنوان کرد: ۱۳ تیم تخصصی از جمله جست و جو و نجات در آوار، جست و جو و نجات در جاده، جست و جو و نجات در کوهستان، جست و جو و نجات در محیط های آبی، تیم جست و جو یا آنست، تیم واکنش سریع، تیم ارزیابی، تیم مستند سازی، تیم اسکان اضطراری و تغذیه اضطراری، تیم حمایت روانی، تیم بازپیوند خانواده و تیم پشتیبانی است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه زلزله کرمانشاه یکی از حوادث مهیب بود، گفت: برای کمک به مردم حادثه دیده، نیازمند حضور جمع کثیری از تیم های تخصصی بودیم که با فراخوان از ۱۷ استان کشور، تیمهای مذکور با تمام توان در مناطق زلزلهزده حضور پیدا کردند.
وی اذعان کرد: در روزهای نخست وقوع زمین لرزه در کرمانشاه، ابتدا کار جست و جو و نجات و آواربرداری صورت گرفت و از روز چهارم تیم های تخصصی حمایت روانی، بازپیوند خانواده، اسکان و تغذیه اضطراری فعالیت خود را آغاز کردند.
حضور زبدهترین نیروهای سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تیم بازپیوند خانواده
سلیمی با تاکید بر اینکه این تیم ها متشکل از زبده ترین نیروهای سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر هستند، افزود: هر تیم متشکل از ۵ نفر از خواهران و برادران متخصص حضور دارند.
وی بیان کرد: این تیم ها با تخصص هایی که دارند سعی بر آن دارند تا خاطرات سیاه را که در ذهن آنها حک شده و باعث شده تا غبار غم و اندوه بر چهره افراد زلزله زده نقش ببندد، از بین ببرند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید اینکه تیم های تخصصی اعزام شده وظیفهای خطیر در راستای تسکین آلام بشری بر عهده دارند، گفت: این تیم ها در تلاش برای کاهش فشار روانی و روحی وارد شده بر افرادی که اعضای خانواده خود را از دست داده اند، هستند.
وی خاطر نشان کرد: تیم های حمایت روانی و بازپیوند خانواده با کودکان و نوجوانان در راستای نشان دادن واقعیت زندگی و چگونگی کنار آمدن با این مشکلات بازیهایی را انجام می دهند و بزرگسالانی که یک شوک عصبی به آنها وارد شده است با روانشناسی افراد به آنها کمک می کنند تا صحنه های غم آلود را در ناخودآگاه آنها تخلیه کنند تا در دراز مدت از بروز مشکلات روانی پیشگیری شود