رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 3 هزار و 21 تن از هموطنان متاثر از برف و کولاک و سیل و آبگرفتگی و طوفان در استان های متاثر خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با اشاره به انجام عملیات سیل و آبگرفتگی و طوفان در 7 استان کشور گفت: از 30 آبان ماه تا ساعت 6 صبح امروز(5 آذرماه) وقوع سیل و آبگرفتگی و طوفان در استان های ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس، گلستان و هرمزگان موجب امدادرسانی به 571 حادثه دیده شد.
وی درباره وقوع سیل و آبگرفتگی و طوفان در 7 استان اضافه کرد: 46 تیم امدادی شامل 195 امدادگر و نجاتگر به هموطنان متاثر از سیل و آّگرفتگی و طوفان امدادرسانی کردند.
انجام عملیات امدادرسانی در 24 شهر، روستا و مناطق عشایرنشین متاثر از سیل و آبگرفتگی
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در عملیات امدادرسانی 23 تن با برپایی 5 دستگاه چادر امدادی به صورت اضطراری اسکان داده شدند و تخلیه آب از 49 واحد مسکونی انجام شد.
وی تاکید کرد: عملیات امدادرسانی در 24 شهر، روستا و مناطق عشایرنشین متاثر از سیل و آبگرفتگی انجام شد.
توزیع اقلام امدادی مورد نیاز میان هموطنان سیل زده
سلیمی درباره توزیع اقلام مورد نیاز هموطنان سیل زده، عنوان کرد:293 تخته پتو، 119 تخته موکت، 275 کیلوگرم نایلون، 105 ست شست و شو و یک هزار و 800 قوطی انواع کنسروجات میان متاثران از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.
10 استان متاثر از برف و کولاک
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام عملیات برف و کولاک در 10 استان کشور اظهارداشت: طی 48 ساعت گذشته وقوع برف و کولاک در 10 آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، البرز، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، گلستان و مازندران موجب امدادرسانی به 2 هزار و 450 تن از هموطنان شد.
وی با بیان اینکه: 39 تیم امدادی شامل 123 امدادگر و نجاتگر در حال خدمت رسانی به متاثران از برف و کولاک هستند، عنوان کرد: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر 272 تن از متاثران از برف و کولاک را به صورت اضطراری اسکان دادند و 5 تن نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.
سلیمی تاکید کرد: در عملیات امدادرسانی 255 دستگاه خودرو از برف رهاسازی شده است.