اصلاحات زیرساختی یکی از ضرورت های اقتصاد کشورمان است و این مساله در سال های گذشته مورد توجه دولت قرار گرفته است. اصلاح صورت های مالی بانک ها بر اساس استانداردهای جهانی، اصلاح شیوه پرداخت یارانه های نقدی و اختصاص آن به دهک های نیازمند و بودجه ریزی مبتنی عملکرد از مهمترین اقدامات زیرساختی دولت بوده است. این اقدامات در شرایطی است که دولت تاکید دارد باید با کمترین هزینه و آسیب به خصوص برای دهک های کم درآمد جامعه همراه باشد.
حسن لطفی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره با اشاره به برنامه دولت برای اصلاحات زیرساختی در اقتصاد کشور و تاکید دولت در خصوص اصلاح این مسیر با شیب ملایم به پایگاه اطلاع رسانی دولت می گوید: اقتصاد کشور به دلیل ملاحظات سیاسی دولت ها نیاز به اصلاحات اساسی دارد و این مساله در گرو کاهش هزینه های بودجه جاری در کشور است.
وی با اشاره به تقدیم لایحه بودجه سال آینده به مجلس گفت: دولت در سال آینده بنا دارد تا با افزایش تسهیلات، اشتغال ایجاد کند. وی با تاکید بر ضرورت توجه به اشتغال آفرینی پایدار در بودجه سال آینده گفت: اشتغال مهمترین رکن جامعه است و توجه به این مساله باعث رفع فقر مطلق و کاهش مشکلات معیشتی مردم می شود.
نماینده مردم رزن در مجلس با تاکید بر ضرورت انضباط مالی در بودجه کشور به حمایت های دولت از کشاورزان و خرید تضمینی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: در حالی که برخی معتقدند که با توجه به کمبود منابع مالی خرید تضمینی گندم الزامی ندارد دولت تاکید به حمایت از کشاورزان دارد و این مساله در صورت حل سایر مشکلات زیرساختی کشور باعث افزایش توان کشاورزان می شود. لطفی در ادامه مهمترین رکن اصلاحات زیرساختی بدون هزینه برای کشور را رشد اقتصادی پایدار و اشتغالزا عنوان کرد و گفت: در این صورت هر گونه اصلاح زیرساختی با کمترین هزینه برای دهک های پایین جامعه همراه خواهد بود.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت کاهش هزینه های دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: با کاهش هزینه های دولت منابع صرف اشتغالزایی شده و شاهد کاهش شکاف طبقاتی و حل مشکل معیشت مردم خواهیم بود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اهمیت اصلاح زیرساخت ها در اقتصاد کشورمان گفت: متاسفانه در سال های گذشته این مساله کمتر مورد توجه قرار گرفته است و بر این اساس شاهد استمرار شیوه های غلط در اقتصاد کشور بودیم که دود آن به چشم دهک های کم درآمد جامعه رفت.