نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر رویکرد مردمی در برگزاری مراسم روز بزرگداشت شهدا گفت: پاسداشت شهدا وظیفهای همگانی است و همه سازمان ها و به خصوص رسانهها باید در جهت شناساندن 22 اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا به آحاد مردم و همچنین آشنایی جامعه با رشادت و دلاوری شهدا تلاش کنند.
به گزارش «روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران»، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در نشست دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، با بیان اینکه وظیفه مردم و مسئولان زنده نگه داشتن و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است افزود: وقتی همه ما وامدار این فرهنگ هستیم، پاسداشت آن وظیفه یکایک ما محسوب میشود و یکی از مهمترین اقدامات در این راستا برگزاری مراسم ویژه روز بزرگداشت شهدا در ایام منتهی به 22 اسفندماه است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه، همواره کوشیدهایم برنامههای مرتبط با روز بزرگداشت شهدا پررنگتر و گستردهتر از گذشته برگزار شود، افزود: نظرسنجیهای صورت گرفته از بین آحاد مردم نیز نشان دهنده موفقیت برگزاری این برنامهها بوده است، به گونهای که پس از برگزاری 4 دوره مراسم بزرگداشت روز شهید، میزان آشنایی مردم با این مناسبت تاریخی از 1.7 درصد در سال 1392، به حدود 50 درصد افزایش یافته است و امیدواریم در سال جاری نیز همین روند رو به رشد ادامه پیدا کند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح رویکرد مردمی در برگزاری مراسم روز بزرگداشت شهدا در سراسر کشور گفت: در این مسیر از ظرفیتهای اجتماعی گوناگون نظیر مساجد، بسیج و تشکلهای مردمی و ایثارگری کمک گرفتهایم ضمن اینکه بزرگداشت مقام شهید تنها منحصر به یک روز نیست، بلکه در تمام مقاطع، آحاد مردم و مسئولان کشور باید در راستای اعتلای مقام شهید و شهادت و فراگیری فرهنگ ایثارگری بکوشند.
معاون رییس جمهور در ادامه با تاکید بر استفاده از ابزارها و امکانات نوین ارتباطی در آشنایی جوانان حقیقت جو با جهان بینی شهدا گفت: برای انتقال پیام ها و میراث فکری شهیدان به نسل جوان می بایست از جذابترین و موثرترین شیوه های هنری و رسانه ای بهره گرفته شود.
وی اظهار امیدواری کرد که در این مسیر بزرگ شناخت آرمانها و اهداف شهیدان و ایثارگران همه مراکز علمی، دانشگاهی و حوزوی دست به دست هم دهند و صاحبان هنر، قلم و نیروهای خلاق جامعه با استفاده از تکنیک های روز این فرهنگ را تعالی بخشند تا بتوانیم فرهنگ ایثار را به گفتمانی غالب در جامعه تبدیل کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به اجرای برنامههای گوناگون برای پاسداشت روز بزرگداشت شهدا در سراسر کشور گفت: اقدامات گستردهای چه در سطح ملی و چه استانی برای بزرگداشت این روز انجام میشود که از مهمترین این برنامه ها میتوان از برگزاری پنجمین کنگره ملی روز بزرگداشت شهدا، برگزاری آئین اهتزاز و تعویض پرچم و گلباران 20 هزار گلزار مطهر شهدای سراسر کشور و برگزاری همایش بزرگداشت شهدای کارمند و تجلیل از خادمین شهدا و ایثارگران نام برد.
دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با تأکید بر اهمیت نقش تعیین کننده فرهنگ ایثار و شهادت در حفظ امنیت ملی و همبستگی اجتماعی گفت: علاوه بر این جنبه مهم، فرهنگ ایثار و شهادت در عرصه زندگی اجتماعی مردم اثرات عمیق دارد. لذا ایثارگری را نباید مقوله ای منحصر به برهه جنگ فرض کرد بلکه تفکر و روحیه ایثارگری می تواند در تمام لحظه ها و سطوح جامعه جاری شود.
انتهای پیام/