در پی انتشار گزارش در روزنامه قانون با عنوان «نفس های آتشکده آذرجو به شماره افتاد»، مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری توضیحی را برای این روزنامه ارسال کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری، در این توضیح آمده است:
«به استحضار میرساند طبق اسناد موجود و با توجه به وجود روستای اوغلانغز در بالادست آتشکده، سالها پیش از ثبت، این اثر در مسیر خاکی دسترسی به روستا قرار داشته که تا کنون بدون تغییر باقی مانده است و در حال حاضر بهدلیل خالی از سکنه شدن روستا، عبور و مرور از این راه بهشدت کاهش پیدا کرده است. در حال حاضر در روستای اوغلانغز فقط یک نفر به نام اصغر مجرد سکونت دارد که به شغل دامپروری مشغول است و عضو افتخاری حافظان میراثفرهنگی است. همچنین با توجه به گشتزنی و بازدیدهای روزانه مراقبان آثار در چند سال اخیر، مشخص شد هیچ حفاری در محدوده اثر رخ نداده است.»