وزیر ورزش و جوانان گفت: با تدبیر فدراسیون فوتبال و باشگاه ها این مشکلات بین سرمربی تیم ملی و باشگاه پرسپولیس حل شده و ادامه نخواهد یافت .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر مسعود سلطانی فر در گفت و گویی در پاسخ به مسائل اخیر فوتبال، اظهار داشت :نباید با مسائل حاشیه ای کام مردم تلخ شود و اکنون همه باید در خدمت منافع کشور و تقویت انسجام ملی باشند و این موضوع از نظر ما تمام شده است .
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: با تدبیر فدراسیون فوتبال و باشگاه ها این مشکلات بین سرمربی تیم ملی و باشگاه پرسپولیس حل شده و ادامه نخواهد یافت .
دکتر سلطانی فر نتایج خوب و بازی های آبرومندانه تیم ملی فوتبال ایران را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: در شرایط فعلی زمان لذت بردن از نتایج خوب و افتخار آفرین تیم ملی فوتبال ایران است؛ نتایجی که باعث شد افتخار کسب کنیم و برای ملت عزت به وجود آورد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: با تدابیر فدراسیون فوتبال و باشگاه های مختلف این مشکلات حل می شود.