محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به انتشار کلیپی دردناک از کودکان کار که طی چند روز گذشته در فضای مجازی پخش شد، واکنش نشان داد و آن را تاسف آور خواند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی محمد شریعتمداری که در هشتمین نشست شورای هماهنگی بهبود و ارتقاء شاخص های آموزشی و پرورشی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور صحبت می کرد با واکنش نسبت به این فیلم اظهار کرد: تابعیت کودکان کار هیچ فرقی نمی کند. آنها عائله ما هستند و ما موظف هستیم بی توجه به جنسیت، قومیت و ملیت کودکان از آنها حمایت کنیم.
وی تاکید کرد: اورژانس اجتماعی در این قضیه وارد عمل شده تا موضوع را بررسی کند.
شریعتمداری با اظهار امیدواری از این که بتوانیم به صورت ریشه ای با علت مسائل برخورد کنیم، تاکید کرد: این موضوع نیز از سیاست های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: هم اکنون در دنیا فقر ، را فقر مالی نمی دانند و برای آن تعریف گسترده ای دارند دیگر فقر با GDP معنا پیدا نمی کند بلکه موانع توسعه یافتگی از جمله آموزشی مصداق فقر است .