نخستین کنفرانس بین المللی ایمنی مواد غذایی با مشارکت سازمانهای WTO، WHO، و FAO سوم و چهارم اردیبهشت ( ۲۳ و۲۴ آوریل) در مقر WTO در ژنو سوییس در حال برگزاری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از استاندارد، تبادل اطلاعات بین نمایندگان کشورهای عضو در خصوص نقش ایمنی مواد غذایی و تحقق اهداف توسعه پایدار در سطوح بین المللی و توانمندسازی کشورهای در حال توسعه از طریق آموزش و بهداشت از اهداف اصلی این کنفرانس است.
در این کنفرانس که با حضور ۵۰۰ شرکت کننده از ۱۱۰ کشور برگزار شد، سودابه یحیی زاده، معاون تدوین و ترویج استاندارد، محمد حسین شجاعی، مشاور رییس سازمان و دکتر وحید مفید از وزارت بهداشت به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران شرکت دارند.