معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار جایگاهی برای رقابت میان ایثارگران و انگیزهبخش و الهامبخش است.
به گزارش «روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران»، حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد در بیست و پنجمین نشست شورای مشورتی مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد که روز یکشنبه 2 تیرماه با حضور محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد و نمایندگان و مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد در سالن جلسات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تشکیل جلسات ستادهای مرکزی شاهد و ایثارگر در دستگاهها گفت: خروجی عملکرد این جلسات باید توسعه ارزشگذاری باشد که لازمه آن حضور وزرا و مسوولان سازمانها در این نشستها است که امیدواریم این اقدام صورت گیرد تا شاهد غنای بیشتر و کاربردی شدن جلسات باشیم.
وی بابیان اینکه جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار بهعنوان جایگاهی برای رقابت میان ایثارگران باید انگیزهبخش و الهامبخش باشد تصریح کرد: اگر به دنبال ایجاد شور، نشاط و انگیزه در سطوح علمی و عملی ایثارگران هستیم باید اقدامات گستردهتری نظیر اطلاعرسانی رسانهای وسیع انجام دهیم تا جامعه ایثارگری و مردم با آگاهی مشارکتهای لازم را داشته باشند.
وی افزود: برگزار شدن این جشنواره در سطح ملی برآیند تحقق انتخابها در مرحله استانی است بنابراین باید توجه کنیم که ارزیابیها شفاف و صریح باشد و در نهایت تمامی انتخابها در چارچوبی حرفهای صورت گیرد، مسئله مهم دیگر توجه به بعد ترویجی و فرهنگی این جشنواره است به این معنا که در فرآیند برگزاری جشنواره، عموم مردم به این باور برسند که رقابتی در حال وقوع است و نخبگان پس از طی مراحلی مورد تأیید قرار میگیرند و صرفاً این مراسم ارائه امتیازاتی به جامعه ایثارگر نیست.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد بابیان اینکه میتوان جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار را سالانه با یک شعار جهتدهی داد خاطرنشان کرد: این مسئله سبب میشود تا فرآیند جشنواره تکرار نشده و پویایی آن حفظ شود و درنهایت با محتوا و جذاب برگزار شود، همچنین باید در نظر داشت که این جشنواره در مقام مقایسه با سایر جشنوارهها از اعتبار حرفهای برخوردار شود و مرجعیت علمی برای خود کسب کند.
حجتالاسلام کاویانی راد در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که اساسنامه جدید طرح شاهد با فعالیت این شورا روند اجرایی خوبی را در پیش بگیرد و مصوبات ارزشمندی را متناسب با مصالح جامعه ایثارگری به همراه داشته باشد.
در ادامه این نشست محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد با بیان اینکه شورای مشورتی مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد به ابتکار اداره کل آموزش بنیاد از سال 1394 تاکنون 25 جلسه با محوریت طرح شاهد تشکیل داده است، گفت: خروجی این نشستها تسهیلکننده وضعیت آموزشی ایثارگران بوده و برگزاری جشنوارههای آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار نیز ماحصل برگزاری این جلسات است.
وی با بیان اینکه جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار تفاوتهای اساسی با سایر مراسم تجلیل دارد تصریح کرد: این جشنواره دستاوردهای طرح شاهد را از دوره مدرسه تا آموزش عالی تحت پوشش قرار میدهد و مشارکت دستگاههای آموزشی را نیز به همراه دارد، حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی نماینده ولیفقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز همواره بر برگزاری این جشنواره و اهمیت آن تأکید داشتهاند.
مدیرکل آموزش بنیاد با اعلام اینکه در سال 1398 مدت فراخوان جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار افزایش پیدا خواهد کرد گفت: در سال جاری فراخوان را از آبان ماه شروع خواهیم کرد که در این فاصله باید اطلاعرسانی مناسبی از طرف مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاهها نیز صورت گیرد.
وی تأکید کرد: در سال 1398 کار ویژه خاصی را پیشبینی کردیم که با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت جبهه مقاومت، هر دستگاهی یک نفر از مدافعین حرم شاهد و ایثارگر را معرفی کند تا از آنها در جشنواره تقدیر به عمل آید.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم تمامی دستگاهها برنامههای سالانه خود را در حوزه شاهد و ایثارگر ارائه داده و راهکارهای خود را برای ارتقای تحصیلی دانش آموزان شاهد و ایثارگر در سال 1398 تبیین کنند.
گفتنی است در این نشست که با حضور مدیران کل شاهد و ایثارگر وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و آموزش پزشکی، آموزشوپرورش و دانشگاه آزاد اسلامی و مدیریت حوزههای علمیه برگزار شد با اهدای لوح تقدیر از مدیران کل سابق شاهد و ایثارگر وزارتخانههای علوم و بهداشت تقدیر شد و بهبودی دبیر جلسه نیز گزارشی از برگزاری 3 دوره جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار از سال 1395 تا 1397 ارائه داد.
انتهای پیام/