معاون درمان وزارت بهداشت گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در کلان منطقه 7 آمایشی کشور باید تقویت شود و خوشبختانه در دانشگاه های این منطقه، بخش دولتی خدمات بسیار خوبی به مردم ارائه می دهد اما لازم است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وبدا، دکتر قاسم جان بابایی در اولین نشست هیات های امنای کلان منطقه 7 کشور شامل روسا و اعضای هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، شهید صدوقی یزد، شهرکرد و کاشان، اظهار داشت: در کلان منطقه 7 آمایشی کشور به ویژه در استان های یزد و اصفهان، میزان بیمارپذیری، بسیار بالا است و وقتی بیمارپذیری یک استان بالا باشد، قطعا سرمایه گذاری بخش خصوصی در آن استان به صرفه و اقتصادی خواهد بود.
وی تصریح کرد: در استان اصفهان میزان بیمارپذیری به ازای هر تخت 250 نفر در سال است و در نجف آباد به ازای هر اتاق عمل در سال حدود دو هزار عمل جراحی انجام می شود.
معاون درمان وزارت بهداشت یکی از اقدامات اساسی وزارت بهداشت در سالهای اخیر را رسیدگی به بیماران دچار سکته های حاد قلبی در قالب کد 247 دانست و گفت: ارائه خدمت به بیماران مبتلا به سکته های حاد قلبی در این 4 دانشگاه، بسیار خوب بوده البته برخی مشکلات در این زمینه در کاشان وجود دارد که با اختصاص جراح قلب به این دانشگاه، برطرف می شود.
دکتر جان بابایی با بیان اینکه وضعیت اهدای عضو در دانشگاه های کلان منطقه 7 بسیار خوب و متمایز است، افزود: استان یزد، بالاترین میزان اهدای عضو در کشور را دارد و آمار اهدای عضو در یزد از میانگین جهانی نیز بالاتر است.
به گفته وی افزایش تخت های روانپزشکی، ایجاد پایگاه اورژانس هوایی در استان چهارمحال و بختیاری برای تسهیل در دسترسی مردم از مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی این منطقه است که باید برطرف شود.
معاون درمان وزارت بهداشت در پایان گفت: دانشگاه های کلان منطقه 7 آمایشی کشور از دانشگاه های بسیار خوب کشور و در برخی زمینه ها، پیشرو هستند به عنوان نمونه در بحث نظام ارجاع سطوح دو و سه، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدامات مهم و اساسی انجام داده و نقشه ارجاع در مناطق تحت پوشش این دانشگاه، طراحی شده است.