سرپرست وزارت آموزش و پرورش در سفر به استان سیستان و بلوچستان و در دیدار با امام جمعه زاهدان؛ استاندارد سازی فضا و تجهیزات، منابع انسانی، منابع مالی و فرایندهای آموزشی و پرورشی را سه رویکرد اصلی آموزش و پرورش دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، سید جواد حسینی در نشست با امام جمعه زاهدان ضمن تبریک ماه ذی الحجه و عید قربان، اظهار کرد: برنامههای آموزشی و پرورشی جامع و موثری برای سیستان و بلوچستان در نظر داریم.
حسینی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش یک نقشه جامع به نام سند تحول بنیادین دارد خاطرنشان کرد: اجرایی شدن این سند تا مدرسه تاکید همه مسئولان است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: جوهره سند تحول بنیادین عدالت آموزشی است و هر مدیری در هر سطحی باید عدالت آموزشی را مدنظر داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه معلمین، مدارس و دانشآموزان باید در سند تحول بنیادین تاثیرگذار باشند، اظهار کرد: استاندارد سازی فضا و تجهیزات، منابع انسانی، منابع مالی و فرایندهای آموزشی و پرورشی سه رویکرد اصلی آموزش و پرورش است.
وی گفت: از مجموع 400 میلیارد تومان اعتبارتخصیص یافته به استانداردسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی در کشور ،67 میلیارد تومان به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
سرپرست وزارت آموزش و پروورش اظهار کرد: تا اول مهر جشن حذف وسایل سرمایشی و گرمایشی غیر استاندارد را در کشور و تا پایان آبان جشن حذف مدارس خشتی و گلی را با کار جهادی و شبانه روزی در سیستان و بلوچستان برگزار خواهیم کرد.
حسینی با اشاره به اینکه تمام ورودی های نظام تعلیم و تربیت فقط از معبر دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی انجام می شود و برای معلمی تربیت می شوند، گفت: استخدامی های ماده ۲۸ از بین بهترین فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند و با گذراندن دوره یک ساله در دانشگاه فرهنگیان وارد آموزش و پرورش میشوند.
حسینی افزود: رویکرد بومی پذیری یعنی از بوم برای بوم در بوم در آموزش و پرورش برای ماندگاری بهتر این نیروها در مناطق و شهرستانها دنبال میشود.
حسینی با اشاره به اینکه مدیران مدارس کلید ارتقاء آموزش و پرورش هستند، گفت: در برنامه سند تحول بنیادین با بهره گیری از کتاب استان شناسی و برنامه بوم تلاش شده تا با رویکرد منطقهای و محلی بسیاری از آموزشها را دنبال کنیم.