در پانزدهمین دوره جشنواره شهید رجایی با شعار " افزایش اعتماد عمومی از طریق ارتقای فرهنگ سازمانی، شفافیت سلامت اداری و توسعه دولت الکترونیک " بر اساس میزان رضایتمندی مردم از عملکرد دستگاه ها، تاکنون، ادارات کل استاندارد استانهای اردبیل، همدان، خوزستان، ایلام، گلستان و قزوین ، به عنوان دستگاه برتر استانی معرفی شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از استاندارد، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در پیامی به مدیران کل استاندارد استانهایی که تاکنون در این جشنواره انتخاب و معرفی شدند، تبریک گفت.
پیروزبخت دراین پیام با بیان اینکه تلفیق هنر و امید (یادآور شهیدان باهنر و رجایی) در فعالیت ها ، دولت را در رسیدن به اهداف متعالی خدمت به مردم یاری می کند ، چنین آورده است :
« به مدیران و همکاران محترم ادارات کل استانی که تاکنون به عنوان دستگاههای برتر معرفی شدند تبریک می گویم. تلاشهایتان فزاینده باد. از همه تان تشکر می کنم.»