وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان سفر به قزوین، در اولین برنامه کاری خود در این استان از شرکت دانش بنیان دسترنج رضابافت بازدید بعمل آورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از شاتا، شرکت دسترنج رضابافت با هدف تولید نخهای میکروفیلامنتی (ابریشم مصنوعی) احداث شده است.
فاز اول این شرکت با توان تولید نخ نیمه آرایش یافته پلی استر (POY) (فیلامنتی و میکروفیلامنتی) و با بهرهگیری از پیشرفتهترین تکنولوژی ماشین آلات ساخت کشور آلمان (BARMAG) و با ظرفیت بالا به بهرهبرداری رسیده و در حال تولید است.
فاز دوم این واحد تولیدی که طرح توسعه آن در حال اجرا است، با ظرفیت مشابه فاز نخست به علاوه تولید نخ میکروفیلامنت FDY (نخ کشیده شده) در حال اجراء و اضافه شدن به ظرفیت تولید اولیه می باشد.
واحد تکسچرازینگ این کارخانجات با توان تولید انواع نخ پلی استر استرچ و با ۱۳ خط تولید و با تکنولوژی پیشرفته کشور آلمان(BARMAG) احداث شده که تا کنون ۴ خط تولید آن به بهره برداری رسیده و هر چهار ماه یک خط به ظرفیت تولید آن اضافه می شود.
محصولات تولیدی این شرکت به عنوان محصولات بالادستی واحدهای تولید کننده انواع فرش ماشینی، انواع پتو، انواع پرده، پارچه های گردبافت، تخت بافت، انواع پوشاک آنتی باکتریال ورزشی و همچنین محصولات میکرو فیلامنت این کارخانجات در تولید انواع پارچه های ظریف (به ویژه چادر مشکی) استفاده می شود.
هم اکنون شرکت دسترنج رضابافت با سرمایه گذاری ریالی بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال و ارزی بیش از 21 میلیون یورو، زمینه اشتغال حدود 476 نفر را به طور مستقیم فرآهم آورده است.