معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شکلگیری و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیازمند زیرساختهای بسیاری است و همه دستگاهها باید تلاش کنند تا این مهم محقق شود.
به گزارش «روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید وامور ایثارگران»، حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد روز یکشنبه 17 آذر در جمع کارکنان بنیاد یزد با اشاره به رسالت بنیاد در توسعه اخلاق در جامعه گفت: بنیاد مجموعهای اخلاق محور است و همه ارکان آن باید در این راستا حرکت کنند.
حجتالاسلام کاویانی راد با تشریح سیاستهای بنیاد در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، به بیان راهکارهای جامع در خصوص گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بهخصوص در میان نسل جوان پرداخت و اظهار کرد: شکلگیری و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیازمند زیرساختهای بسیاری است و همه دستگاهها باید تلاش کنند تا این مهم محقق شود.
حجتالاسلام کاویانی راد غنیمت شمردن فرصتها و سختکوشی را از شاخصههای انسان مؤمن برشمرد و افزود: ما باید در زندگی قدر فرصتها را بدانیم و بهترین بهره را از آن ببریم تا در پایان مسیر شغلی و زندگی خود افسوس فرصتهای ازدسترفته را نخوریم.
وی رمز موفقیت و روش زندگی ائمه اطهار(ع) را اعتماد کامل به خداوند متعال و تسلیم بودن در برابر قدر الهی و صبر و شکیبایی در آزمونهای سخت الهی و تحمل سختیها دانست.
حجتالاسلام کاویانی راد در پایان لازمه آرامش در سازمان را کسب رضایت نسبی دانست و اضافه کرد: اگر کارکنان سازمان احساس رضایت نسبی داشته باشند، این روحیه را به مخاطبین خود منتقل خواهند کرد و در مجموع آرامش در تمام سطوح سازمان مشاهده خواهد شد.
وی در ادامه با حضور در شهر شاهدیه از مرکز فرهنگی شهید «علی بمان میرجلیلی» بازدید کرد و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام گفت: مراکز فرهنگی شهدا بهترین مکان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: ساخت مراکز فرهنگی در استانها باعث آشنایی آحاد جامعه با فرهنگ ایثار، شهادت، ازخودگذشتگی و ملموستر شدن سبک زندگی شهدا در بین خانوادهها خواهد شد.
حجتالاسلام کاویانی راد با اشاره به تلاشهای بنیاد در راستای زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: بنیاد برنامههای مختلفی را برای نیل به این هدف عالی دنبال میکند و رونق بخشی و توسعه مرکز فرهنگی مزین به نام و یاد شهدا از جمله این برنامهها است.
وی تأکید کرد: سبک زندگی شهدا و چگونگی رفتار آنها در زندگی اجتماعی و خانوادگی میتواند سرلوحه نسل جوان و نوجوان بوده و یقیناً به ارتقای سطح سلامت اجتماعی خانوادهها و جامعه کمک شایانی میکند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در مراسم رونمایی از کتاب فرهنگنامه جاودانههای تاریخ استان یزد در دفتر نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه یزد با تأکید بر لزوم انتقال مفاهیم ارزشمند جهاد و شهادت به نسل جوان اظهار کرد: نگارش و تألیف کتاب در حوزه ایثار و شهادت تکلیف اخلاقی و معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی در پاسداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و حماسههای ماندگار هشت سال دفاع مقدس است.
حجتالاسلام کاویانی راد افزود: سیاست فعلی بنیاد در این حوزه نشر و تألیف، جذب مشارکت و حمایت از تولید آثار بهصورت نشر الکترونیک در فضای مجازی با کمترین هزینه و بیشترین اثرگذاری است.
حجت الاسلام کاویانی راد با اشاره به حدیثی از معصومین علیهمالسلام، اضافه کرد: کسی که تاریخ انسانی را بنگارد او را احیا کرده است و قطعاً کسی که در حوزه ایثار و شهادت نگارش کند از جایگاه و مقامی ارزشمندتر برخوردار خواهد بود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با گرامیداشت یاد و خاطره 230 هزار شهید خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ثمره خون مطهر شهداست و ما وظیفهداریم نسبت به پاسداشت دستاوردهای ارزشمند آنان همت کنیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در دیدار با استاندار یزد ضمن بیان توضیحاتی در خصوص اقدامات و برنامههای بنیاد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، با قدردانی از حمایتهای مسئولان استان یزد حضور ایثارگران در رأس مدیریت استان را فرصتی مغتنم برای شکوفایی و بالندگی خانوادههای شهدا و ایثارگران در عرصههای مختلف دانست.
انتهای پیام/