جمشید انصاري در ابتداي سخنان خود در جلسه شوراي اداري استان چهارمحالوبختياري، به مردم شريف اين استان و مسئولان حاضر در جلسه سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي را تبريك گفت و افزود: ياد و خاطره امام راحل، بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي را گرامي ميداريم و از خداوند مسئلت دارم به همه ما توفيق شناخت آرمانهاي حضرت امام (ره) و شهيدان انقلاب اسلامي، و پيگيري و عمل به اين آرمانها را عنايت بفرمايد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، انصاري در تشريح ويژگي و تفاوت انقلاب اسلامي با ديگر انقلابهاي مشابه عصر حاضر، اظهار داشت: تفاوت اصلياي كه ميان انقلاب اسلامي و خيلي انقلابهاي معاصرش است، جهتگيري و رويكردي است كه اين انقلاب در تحقق عدالت داشته است. بنده در طول سالهاي گذشته چندين بار به استان چهارمحالوبختياري سفر كرده و شاهد توسعه تدريجي آن بودهام؛ در خيلي استانهاي ديگر هم همين وضعيت وجود داشته است.
معاون رئيسجمهوري با اشاره به مطالبات مردم در انقلاب اسلامي سال 57، تأكيد كرد: توقع اين بود كه با پيروزي انقلاب و تغيير حاكمان، رنجها و كمبودهاي مردم كاهش پيدا كند و بتوانيم مناطق محرومتر را از مزاياي توسعه بيش از قبل بهرهمند كنيم. مجموعه اقداماتي كه در طول 41 سال پس از پيروزي انقلاب اتفاق افتاده، نشان ميدهد ما در جهتگيري به سمت توسعه عدالت اجتماعي و بهرهمندي يكسانتر مناطق از امكانات ملي توفيقات قابل توجهي را به دست آوردهايم.
وي اضافه كرد: امروز بيش از 95درصد جمعيت روستايي ما از برق استفاده ميكنند، درحاليكه در سال پيروزي انقلاب ميشد تعداد روستاهاي داراي برق را شمرد. اگر بخواهيم از منظر اقتصادي به اين مسئله نگاه كنيم، اصلاً كار اقتصادياي نبوده كه به روستاهاي ده تا بيست خانوار برقرساني كنيم؛ اين مسئله نه توجيه اقتصادي بلكه توجيه اجتماعي از منظر عدالت داشته است. درحوزه تأمين آب، ارتباطات، آموزش و پروش، بهداشت و درمان، امور فرهنگي و امكانات زيرساختي نيز وضعيت به همين صورت است؛ در زمان پيروزي انقلاب تعداد باسوادان ما در كل كشور كمتر از 55درصد بوده است و در مناطق محرومتر حتماً كمتر بوده است، درحاليكه امروز اعلام ميشود 5/99 درصد از دانشآموزان لازم التعليم در اين استان تحت پوشش آموزش و پرورش قرار دارند.
مهندس انصاري نتيجهگيري كرد: ما به كاري دست زدهايم كه ممكن است برخي ما را نقد كنند و بگويند كار درستي نبوده است، آن هم اين است كه ما در طول چهل سال گذشته يك طبقه متوسط فربه در كشور شكل دادهايم؛ يعني فاصله طبقات را كم كردهايم، به اين صورت كه حجم طبقه نيازمند و محروم جامعه كه حدود 40 تا 50 درصد جامعه را تشكيل ميداد را كم و به طبقه متوسط اضافه كردهايم. همچنين جمعيت طبقات بالاي جامعه نيز كاهش يافته است و الان حدود 70درصد جامعه ما را طبقه متوسط تشكيل ميدهد؛ اين دستاورد بزرگ انقلاب اسلامي است كه كمتر هم به آن توجه شده است.
وي با اشاره به اينكه اولين وظيفه دولت، ارائه كالاها و خدمات عمومي است، اظهار كرد: تأمين امنيت، نظم عمومي و فراهمكردن دسترسي آحاد مردم به دادخواهي عادلانه و ... از جمله اين وظايف است. در دسته دوم، خدماتي قرار دارند كه تصديهاي تكليفي دولتند و دولت موظف است اين خدمات را ارائه كند، دولت موظف است امكان آموزش را براي آحاد فرزندان اين جامعه فراهم كند؛ دو حوزه تأمين بهداشت عمومي، توسعه فرهنگي و تأمين اجتماعي همگاني اقدام كند. دسته سوم، زيرساختهايي است كه دولت بايد براي زمينهسازي فعاليتهاي اقتصادي مردم ايجاد كند همانند ايجاد راه، تأمين انرژي و ارتباطات و آب مورد نياز فعاليتهاي كشاورزي، اين خدمات بايد به بهترين نحو و بالاترين كيفيت به مردم ارائه شود تا سطح بالاتري از رضايتمندي را فراهم كنيم.
رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور تصريح كرد: نظام اداري ما تشكيل نشده است تا به كسي حقوق بدهد يا كسي را استخدام كند تا صرفاً مشكلات آنها را حل كند، لذا نظام اداري جاي توانمندترين و شايستهترين افراد است براي اينكه بهترين خدمت را به مردم ارائه كنند. اگر به هر دليلي افراد شايستگي خدمت درخور مردم را ندارند، بايد فكري براي آنان كنيم. علت اينكه چند سال است ما محكم ايستادهايم و تأكيد ميكنيم استخدام فقط از طريق آزمون بايد صورت بپذيرد به همين دليل است كه هم بهترين نيروها را جذب كنيم و هم خدمتكردن به مردم حق همه شايستگان است و ما بايد امكان حضور آنان را در نظام اداري فراهم كنيم و اين همان شايستهسالاري و عدالت استخدامي است كه در سياستهاي كلي نظام اداري تأكيد شده است.
وي تأكيد كرد: از همه مديران دستگاههاي اجرايي و كاركنان دولت توقع داريم نهايت تلاش خود را براي اينكه خدمتي كه به مردم در حوزه وظايف خود ارائه ميدهند، خدمتي با كيفيت بالاتر و همراه با رضايتمندي مردم باشد، به عمل آورند و مطمئن باشند اين مسئله علاوه بر افزايش بهرهوري نظام اداري و ارتقاي رضايتمندي مردم، حتماً رضايت خداوند را نيز به همراه دارد.
معاون رئيسجمهوري و رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور كه براي شركت در آيينهاي سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامي به شهركرد سفر كرده بود، ضمن شركت در مراسم تجليل از مادران و همسران شهداي استان، در مراسم بهرهبرداري از 55 طرح و پروژه عمراني با اعتباري بالغ بر 600 ميليارد ريال و آغاز عمليات اجرايي 18 طرح و پروژه عمراني جديد با اعتباري بالغ بر 195 ميليارد ريال شركت كرد.