تعدادی از معلمان ناحیه یک بندرعباس اقدام به تهیه مخزن آب شرب، کتابهای کمکآموزشی و برگزاری کلاسهای تقویتی در مناطق سیلزده بخش گابریک و لیردف شهرستان جاسک کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، تعدادی از معلمان ناحیه یک بندرعباس در راستای مسئولیت اجتماعی خود و باصرفه جوئی در بخشی از هزینهها، تعداد 10 مخزن آب برای مدارس سیلزده روستایی بخش لیردف و گابریک خریداری و ارسال کردند.
علاوه بر آن، این معلمان اقدام به تهیه تعدادی کتب کمکآموزشی و نوشتافزار نموده که با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ستاد بحران استان هرمزگان، این اقلام به مناطق سیلزده ارسال شد
براساس اعلام نیاز آموزشوپرورش شهرستان جاسک، تعدادی از این معلمان آموزشوپرورش ناحیه یک بندرعباس در روزهای استراحت خود با حضور در مدارس سیلزده گابریک و لیردف جاسک، اقدام به برگزاری کلاسهای تقویتی برای دانش آموزان آن مناطق کردند.
موسی دادی زاده سرخائی، مدیرکل آموزشوپرورش استان هرمزگان گفت: هر فرد در قبال جامعه دارای مسئولیت اجتماعی است که فرهنگیان استان نشان دادهاند که در انجام این مسئولیت مهم، همیشه پیشقدم بودهاند.
وی اضافه کرد: اختصاص بخشی از درآمد معلمان به کار خیرخواهانه و کمک به روند رفاهی و آموزشی دانش آموزان مناطق کم برخوردار نشانگر آن است که فرهنگیان هرمزگانی علاوه بر مسئولیت انسانی و اجتماعی خود در قبال ملت، مسئولیت هدایتگری و الگویی خویش را بهخوبی به ظهور رساندند.
دادی زاده ادامه داد: علاوه بر فرهنگیان، دانش آموزان هرمزگانی و اولیاء آنها نیز در این فرصت نمایش انساندوستی و نوعدوستی، خوش درخشیدند بهگونهای که چندین محموله شامل پتو، لباس گرم، مواد خوراکی و بهداشتی و نوشتافزار به ارزش 3 میلیارد و 500 میلیون ریال برای دانش آموزان آن منطقه ارسال شده است.