مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش؛ از تمدید مهلت ثبت اصلاحیه برای متقاضیان تامین مسکن تا بیستم اسفندماه 1398 خبر داد.
به گزارش پایگاه طلاع رساني دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش؛ گودرز کریمی فر در گفتگو با خبرنگار اين مركز افزود: از مجموع 309 هزار فرهنگی شاغل و بازنشسته متقاضی تامین مسکن؛ تعداد 87 هزار و 746 فرهنگی در ثبت اطلاعات و خود اظهاری اولیه دچار خطای ثبت نام شده و استعلام اینگونه افراد، قابلیت پردازش، پیرایش و پالایش نداشته و بهمین خاطر جهت ثبت دقیق اطلاعات اینگونه افراد، سامانه مذکور تا تاریخ 20 اسفند ماه تمدید شد.
وي خاطرنشان كرد: این مهلت هیچ شرایطی قابل تمدید نبوده و فرهنگيان ميتوانند با ویرایش اطلاعات خود، دسترسی به سایر برنامههای تامین مسکن فرهنگیان، در تفاهمنامه فی مابین با وزارت راه و شهر سازی را تسریع و تسهیل كنند.
گفتنی است؛ اصلاحیه ثبتنام ذينفعان، جهت استعلام از سازمانهای 4 گانه وزارت راه و شهر سازی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان ثبت احوال و همچنین بانک مسکن ارسال و نتیجه استعلامات مورد اشاره جهت اطلاع رسانی در سامانه maskan.medu.ir بارگذاری خواهد شد.