رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزى آموزشى از ورود دانش آموزان نخبه به فرایند تألیف کتابهای درسی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت الاسلام علی ذوعلم با اشاره به جامعتر و کارآمدتر شدنِ محتوای کتابهای درسی، اظهاركرد: در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی جلسات هیئت اندیشه ورزی مخصوص دانش آموزان، به عنوان مخاطبان اصلی و بهره بردار نهایی کتابهای درسی برگزار میشود و در همین راستا بایستی دانش آموزان را در سازماندهی محتوا و اولویتها دخیل کرده و از آنها استفاده کنیم.
وي افزود: بايد از دانش آموزان نخبه و فعال در تشکلهای دانش آموزی مثل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان، بسیج دانش آموزی یا سازمان دانش آموزی که از تأمل عمیقتری برخوردارند، استفاده كينم.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزى آموزشى تصريح كرد: ما باید به کارآمدتر کردن فرآیندها، پژوهشها، تالیف کتابهای درسی و تولید بستههای یادگیری بپردازیم.
ذوعلم با اشاره به بازآرایی ساختاری سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، خاطرنشان كرد: استقرار کامل 11 حوزه تربیت و یادگیری و شکل دهی به شورای راهبردی حوزههای تربیت و یادگیری ازجمله اقداماتی است که کمک میکند فرآیندها کاملترشود.
وي درادامه اضافه كرد: راهکار دیگر در این زمینه فعال کردن و حضور این دانش آموزان نخبه در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی است تا بتوانند مطالبات خودشان را مطرح کنند، نقایص برطرف گردد و در نهایت خروجی این سازمان تاثیرگذار، عمیقتر، با کیفیتتر و متقنتر شود.