رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از عضویت ۷۰ درصد از معلمان و مدیران آموزش و پرورش استثنایی در شبکه شاد خبر داد و گفت: بقیه معلمان و مدیران بویژه معلمان و مدیران مقطع متوسطه براساس برنامه زمانبندی به زودی عضو این شبکه خواهند شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت سید جواد حسینی در ششمین جلسه ویدئو کنفرانس با روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی استانها اظهاركرد: در راستای تعادل بخشی بین حوزه سلامت و آموزش تاکنون فعالیت زیادی انجام شده است و علیرغم تعطیلی فضای فیزیکی مدارس، آموزش تعطیل نبوده و صداوسیما و فضای مجازی به کمک آموزش آمدهاند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه یکی از کارکردهای آموزش مجازی تحقق عدالت آموزشی است، افزود: در شرایط عادی نیز آموزش مجازی میتواند در کنار آموزش فیزیکی قرار گیرد و به عنوان آموزش مکمل و مقوم به مدد آموزش بیاید.
وي افزود: تاکنون در سطح کشور بیش از یک میلیون ساعت آموزش در بستر فضای مجازی به دانش آموزان استثنایی ارائه شده است.
حسيني ادامه داد: بیش از ۱۳ هزار کانال و گروه در فضای مجازی ویژه دانش آموزان استثنایی تاکنون تشکیل شده است و بیش از ۲ هزار و 500 ساعت آموزش در پایگاه مجازی استانها برای دانش آموزان با نیازهای ویژه برگزار شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: ۳ هزار مدیر و کادر اداری، ۴۰ هزار اولیا دانش آموزان با نیازهای ویژه و۳ هزار راننده سرویس نیز در این ایام تحت پوشش آموزش های بهداشتی و پیشگیری و سلامت قرار گرفتهاند.
وي تصریح کرد: ۳۰ درصد از دانش آموزان با نیازهای ویژه كه به هیچ وسیله هوشمندی دسترسی ندارند را با فعالیتهای خلاقانه در چرخه آموزش قرار داديم.
حسینی اظهار کرد: تا کنون ۱۸۰۰ مدرسه استثنایی معادل با ۷۳ درصد مدارس استثنایی وارد شبکه شاد شده اند و۳۰درصد دانش آموزان با نیاز ویژه نیز وارد شبکه شاد نشدهاند که باید وارد شبکه شوند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: مشکل تعریف دانش آموزان چند پایه و مراکز ویژه مشکلات یادگیری در شبکه شاد و سازگاری شبکه شاد برای دانش آموزان آسیب دیده بینایی بزودی مرتفع خواهد شد.
وي در پایان با تاکید بر اینکه هیچ بدیلی برای آموزش فیزیکی نمیشناسیم، اظهار كرد: در شرایط حاضر، شبکه شاد جایگزین آموزش فیزیکی شده است و دقیقا باید همه فعالیتهای مدرسه فیزیکی در این شبکه هم صورت گیرد.