در آئینی با حضور رئيس سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر آموزشوپرورش از سردیس و تمبر یادبود مرحوم حافظی رئیس فقید جامعه خیرین مدرسهساز کشور رونمایی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، عصر امروز در مراسمی که با حضور محمد باقر نوبخت، سعید اوحدی و محسن حاجی میرزایی و در آستانه سالگرد درگذشت مرحوم حافظی رئیس فقید جامعه خیرین مدرسهساز کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد از سردیس و تمبر یادبود آن مرحوم رونمایی شد.
همچنین در این مراسم بسته تحولی طرح «آجر به آجر» که در راستای اجرای سند تحول بنیادین و از مجموعه بستههای تحولی وزارت آموزشوپرورش است با حضور محمد باقر نوبخت، رئيس سازمان برنامه و بودجه، اوحدی، معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تبیین شد.
سرديس مرحوم حافظي به ارتفاع 1،5 متر در طول و عرض 1 متر در 0،7 متر و بر روي پايهاي به ارتفاع يك متر ساخته شده است اين سرديس از جنس فايبر گلاس و پايه فلزي با رنگ برنز ميباشد و در يكي از ساختمانهاي سازمان نوسازي مدارس كه به نام دكتر حافظي نامگذاري شده است نصب خواهد شد.
شایانذکر است؛ 21 خردادماه سالگرد درگذشت مردی از تبار نیکان است که با قدمهای خیرش در مدت بیش از بیست سال اواخر عمرش، کودکان بسیاری را در این سرزمین بر سر کلاسهای درس و مدارس نشاند.
محمدرضا حافظی در سال1310 در شهرستان بروجرد بدنيا آمد. وقوع حادثهای ناگوار تصادف و از دست دادن فرزند و عروسش، سبب تحول وی در زمینه مدرسهسازی شد و او بیش از بیستوسه سال رئیس مجمع خیرین مدرسهساز بود.
وی ابتدا یک مدرسه بانام «امیر حسن حافظی» احداث کرد که یک هزار و دویست دانشآموز در آن مشغول تحصیل شدند حافظی در ادامه درجاهای محروم کشور بیش از 14 مدرسه ساخته است اما هزاران مدرسه باهمت و تلاشهای او توسط خیرین ساختهشدهاند تا جایی که یکسوم مدارس کشور توسط خیرین ساخته شدند.
همچنین؛ تأسیس جامعه خیرین مدرسهساز، مشارکت در ساخت بیش از ۵۰ درصد مدارس کشور، ساخت و نوسازی مدارس ایرانیان خارج از کشور و ترغیب افراد به مشارکت در امر خیر و مدرسهسازی ازجمله سوابق و فعالیتهای مرحوم محمدرضا حافظی است.