مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه فناوری ایرانیان گفت: این صندوق در سال گذشته به بیش از 200 شرکت فناور و دانشبنیان، 3 هزار میلیارد ریال تسهیلات ارائه کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از روابط عمومی دبیرخانه کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری، سعید شجاعی افزود: صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه ایرانیان در سال گذشته حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور اعطا کرده است که از این میزان حدود ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه، ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات و حدود ۵ میلیارد ریال نیز در قالب سرمایه گذاری اعطا کرده است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه ایرانیان با بیان اینکه طی سالهای گذشته صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه ایرانیان به صورت تخصصی به موضوع صدور ضمانتنامه برای شرکتهای فناور و دانشبنیان پرداخته است، افزود: در واقع میتوان گفت، سیاست و اولویت اصلی ما در این صندوق توجه به موضوع صدور ضمانتنامه بوده است.
دکتر شجاعی عنوان کرد: درحالحاضر حدود 70 درصد حجم خدمات این صندوق در حوزه صدور ضمانتنامه است و هدف ما تقویت این حوزه در سال جاری و سالهای آتی است.
وی ادامه داد: فعالیتهای تخصصی این صندوق در زمینه صدور ضمانت نامه در سالهای اخیر موجب شده تا دیگر صندوقهای پژوهش و فناوری نیز در این زمینه فعالتر عمل کنند.
توسعه سرمایهگذاریهای خطرپذیر
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه فناوری ایرانیان اظهار داشت: ورود به سرمایه گذاریهای خطرپذیر یکی دیگر از اولویتها و سیاستهای این صندوق است و درسال جاری نیز صندوق برنامه دارد منابع بیشتری برای توسعه این نوع سرمایه گذاریها اختصاص دهد.
شجاعی گفت: چشم انداز ما در سرمایه گذاری خطرپذیر، توسعه شرکتهای بزرگی است که بتوانند در حوزه خود موتور محرکی برای شرکتهای کوچک و استارتاپی باشند.
ارائه خدمات و تسهیلات برمبنای اعتبارسنجی
وی با اشاره به موضوع اعتبارسنجی شرکتها از سوی صندوق پژوهش و فناوری ایرانیان گفت: این صندوق پیش از ارائه هرنوع خدماتی اقدام به اعتبارسنجی شرکتهای متقاضی میکند.
وی خاطرنشان کرد: در روند اعتبارسنجی متقاضیان معیارهای مختلفی از جمله سوابق اعتباری، میزان تعهدات مالی، سودآوری، میزان توانمندی فنی و ... تجزیه و تحلیل میشود و بر اساس نتایج به دست آمده تسهیلات به متقاضیان اعطاء خواهد شد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه فناوری ایرانیان اظهارداشت: متقاضیان دریافت خدمات و تسهیلات از این صندوق از شهرهای مختلف هستند و در سالهای اخیر، استانهای اصفهان، خراسان رضوی، مرکزی، آذربایجان شرقی و سمنان بیشترین خدمات را از این صندوق دریافت کردهاند.