وزير آموزش و پرورش مطرح كرد: مصمم هستم مديريت تعارض منافع را در آموزش و پرورش عملياتي كنم و در مسير بدون بازگشت قرار دهم.
به گزارش پایگاهاطلاع رساني دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجي ميرزايي در پيامي اظهار كرد: مديريت تعارض منافع از اصليترين راهبردهاي پيشگيري از فساد است. مصمم هستم مديريت تعارض منافع را در آموزش و پرورش عملياتي كنم و در مسير بدون بازگشت قرار دهم.
وي افزود: تدوين و ارائه لايحه "نحوه مديريت تعارض منافع در انجام وظايف قانوني و ارائه خدمات عمومي" يكي از شاخص ترين اقدامات دولت تدبير و اميد در راستاي پيشگيري از فساد، استقرار فرهنگ عدالت اداري و سياسي است.
وزير آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: هدف از مديريت تعارض منافع، ارتقاي اعتماد عمومي، پيشگيري از تاثير منافع شخصي مسئولان و كارمندان بر نحوه انجام وظايف و اختيارات قانوني آنها، ارتقاي سلامت نظام اداري و مقابله با فساد و تقويت كارآمدي و كارايي است.
حاجي ميرزايي تصريح كرد: در جهت صيانت و رعايت حقوق معلمان و دانش آموزان، ارتقاي سلامت اداري و مقابله با فساد و جلوگيري از هرگونه تعارض منافع در نظام تعليم و تربيت، ممنوعيت تصدي مسئوليت مديران داراي تعارض منافع را در چارچوب اختيارات وزير به مديران كل آموزش و پرورش استان هاي كشور ابلاغ كردم.
وي در ادامه اضافه كرد: ممنوعيت هم زمان راه اندازي و اداره مدرسه غيردولتي، عضويت در شوراي سياستگذاري و شوراي نظارت استان ها، قرارداد همكاري با مهندسين مشاور، انعقاد قرداد اجراي طرح هاي پژوهشي و...از جمله مصاديق تعارض منافع در آموزش و پرورش است.
وزير آموزش و پرورش تاكيد كرد: مشمولان اين دستور بايد حداكثر ظرف مدت دوماه تكليف خود را مشخص كنند يا توقف اينگونه فعاليتها يا استعفا از تصدي پست اجرايي و انصراف از عضويت در شوراهاي مذكور؛ فقط يكي را انتخاب كنيد.