رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش از گفتگوی وزیر آموزشوپرورش و مهمان ویژه با مدیران کل استانی و روسای760 گانه مناطق آموزشوپرورش سراسر کشور بر مدار تحول و بهبودِ یادگیری بر بستر شبكه شاد خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، فریبرز حمیدی با اشاره به تغییراتی که ناشی از شیوع بیماری کرونا در نحوه تعاملات و برگزاری جلسات به وجود آمده است؛ اظهار کرد: مديران آموزشوپرورش بهعنوان جدیترین عامل مؤثر در ترويج گفتمان و فرهنگ توسعه میتوانند سهم مؤثر در پيشبرد و تحقق اهداف برنامههای كشور داشته باشند.
وی افزود: تحقق شايسته فرآيند تعليم و تربیت، بهعنوان مهمترین عامل اجتماعي زمینهساز تحقق حيات طيبه، مستلزم مشاركت فعال تمامي عوامل اجتماعي سهيم و مؤثر در آن، بهویژه پشتيباني مؤثر عناصر اصلي اجتماع (خانواده، دولت، رسانه و سازمانها و نهادهاي غيردولتي) بهمنزله اركان اين فرآيند در دوران معاصر است.
حمیدی گفت: نهاد آموزشوپرورش با توجه به نقش و شكل فراگير خود، با جامه عمل پوشاندن به كاركردهاي تعریف شده، اگر نگوييم سهامدار اصلي، مهمترین سهامدار اين فرآيند بهحساب میآید.
وی تصریح کرد: در جهان امروز، امنيت، استقلال، توسعه و تعالي كشورها و ملتها به وجود انسانهای شايسته و كارآمدي وابسته است كه بتوانند در شرايط پيچيده و همواره متغير، زمینهساز توسعه شوند.
رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: گفتوگو برمدار تحول، بهبود و يادگيري فرصتي ارزشمند و طلايي در جهت انسجام ملي، همسويي و همآوایی در نيل به اهداف عاليه كشور و هموار نمودن مسير نظام تعليم و تربیت كشور است.
وی، جريان سازي اجتماعي براي همسو نمودن اندیشهها و ظرفیتهای فردي و سازماني درون و برون دستگاهي، ارتقاي مهارتهای مديريتي مديران در بستر گفتوگوهای كاربردي و مسئله محور، دسترسي به ظرفیتهای دستگاهها در جهت حل برخي مشكلات نظام تعليم و تربیت و همچنین تبادل تجربيات و پیشنهادها در بستر تالارهاي گفتوگو را از اهداف طرح گفتگو برمدار تحول و بهبود یادگیری برشمرد و اظهار کرد: با بهرهمندی از بستر گفتوگوی آنلاين در شبكه شاد با دعوت از اعضاي محترم كابينه دولت و همچنین مسئولين ديگر قوا، موضوعهای دسته اول كشور و نظام تعليم و تربیت در سطح ملي و استاني موردبحث و تحليل قرارگرفته و ضمن بررسي مسائل و مشكلات پيش رو، راهكارهاي عملياتي پيشنهادي جهت تعامل دوسويه با ساير دستگاهها بررسي و تحليل میشود.
حمیدی گفت: مسئولان ارشد ساير دستگاههای اجرايي كشور پس از شنيدن نقطه نظرات كارشناسي و ميداني مديران و متولیان نظام تعليم و تربیت براي رفع موانع قانوني پيش رو در سيستم آموزشوپرورش اقدام خواهند نمود.
وی ادامه داد: اين گفتوگوها بهصورت هدفمند و برنامهریزی شده انجام خواهد شد تا در پايان مجموعهای از مسائل بررسي، تحليل و در جهت كمك به آموزشوپرورش احصاء گردد.
رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، مديران كل استانها و رؤساي 760 گانه آموزشوپرورش مناطق و شهرستانها را از مدعوین این گفتگوها در فضای مجازی برشمرد و با تشریح جزئیات این نشستهای مجازی، تصریح کرد: دستیابی به راهحلهای مناسب جهت مسائل آموزشوپرورش، انتشار دیدگاههای به اشتراك گذاشته جهت ارتقاي سطح مهارت و تجربه ساير مديران و كارشناسان، انعقاد تفاهمنامه اجرايي و عملیاتی در موضوعات مشترك دو طرف از دستاوردهای مورد انتظار این گفتگوها خواهند بود.