وزير آموزشوپرورش در ديدار با دبيركل بنياد بينالمللي غدير؛گفت: با بهرهگيري از شبكه شاد در برگزاري جشنواره فرهنگي هنري علوي مشاركت ميكنيم.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از آموزشوپرورش، محسن حاجي ميرزايي با حضور در بنياد بينالمللي غدير با آيتالله كاظم صديقي دبيركل بنياد بينالمللي غدير و امامجمعه موقت تهران ديدار و گفتگو كرد.
حاجي ميرزايي در اين ديدار بابيان اينكه كار در آموزشوپرورش سنگين و پرمسئوليت است، اظهار كرد: براثر شيوع كرونا ناچار به تعطيلي مدارس شديم زيرا سلامتي دانش آموزان براي ما بسيار مهم بود لذا براي عدم تعطيلي آموزشها تدابيري انديشيديم و اولين اقدام ارائه آموزشهاي تلويزيوني بود و در اين مدت بيش از دو هزار برنامه آموزش تلويزيوني توليد و از طريق شبكه آموزش كه داراي پوشش ۹۷ درصدي در سطح كشور بود، پخش شد.
عضو كابينه دولت تدبير و اميد در ادامه افزود: آموزش از طريق تلويزيون داراي نقصهايي بود؛ نميدانستيم همه دانش آموزان از اين آموزشها استفاده ميكنند يا خير، عدم برقراري تعامل نيز يكي ديگر از نقصهاي آموزش تلويزيوني بود لذا دانش آموزان به سمت شبكههاي مجازي سوق داده شدند.
وي افزود: درآن شرايط كنترلي برفضاي مجازي نداشتيم بنابراين تدبيري انديشيديم و با همكاري اپراتور همراه اول توانستيم فضايي؛ اختصاصي، يكپارچه، امن و تعاملي به نام شبكه آموزشي دانش آموزان (شاد) را ايجاد كنيم.
عضوكابينه تدبير و اميد به جابجايي بيش از دو ميليارد فايل در شبكه شاد اشاره و تصريح كرد: اكنون بيش از۷۰ درصد دانش آموزان و درصد معلمان جذب شبكه شاد شدهاند و از برنامههاي آن در فضايي امن بهرهمندمي شوند.
وي اضافه كرد: عدم پوشش صددرصدي اينترنت در سراسر كشور باعث ميشود تا همه دانش آموزان به اين شبكه دسترسي نداشته باشند اما آموزشوپرورش در قبال همه دانش آموزان متعهد است لذا تدابيري در اين زمينه انديشيديم كه شامل؛ تلاشهاي خوب معلمان براي آموزش حضوري با تفكيك دانش آموزان، توليد و ارائه بستههاي آموزشي، استفاده از راهبران آموزشي و بررسي تجارب ساير كشورها ازجمله اقدامات در اين زمينه بود. همچنين در پايان سال نيز از معلمان خواستيم در مدرسه حضورداشته باشند و به رفع اشكالات دانش آموزان بپردازند.
وزيرآموزشوپرورش اظهاركرد: يكي از دغدغههايي كه در اين زمينه وجود داشت موضوع تربيت بود لذا در بستر شبكه شاد كانال پرورشي ايجاد كرديم و آموزشهاي كوتاه در موضوعهاي مختلف ازجمله قرآن و عترت و موارد تربيتي را در شبكه شاد بارگذاري كرديم تا دانش آموزان بهرهمند شوند.
وي درگيري خانوادهها با فرايند آموزش را از پديدههاي خوب ناشي از كرونا برشمرد و افزود: تحرك بيشتر و نقش فراگير افراد در فرايند آموزش از مزاياي شرايط جديد بود.
وي خاطرنشان كرد: يكي از ظرفيتهاي خوبي كه اخيراً در شبكه شاد ايجادشده، فعاليت۳۰ هزار پايگاه اوقات فراغت است، لذا از اين بستر بهترين آموزشهاي مربيان در دسترس همه دانش آموزان قرار ميگيرد، البته در بخش آموزش نيز چنين است و اين گامي در مسير نزديك شدن به عدالت آموزشي است بنابراين هرچند كرونا فرصتهايي را از ما گرفت اما فرصتهايي را نيز در اختيار ما قرارداد.
عضو كابينه تدبير و اميد در پايان تصريح كرد: شبكه شاد ظرفيت خوبي است كه بنياد غدير ميتواند از آن استفاده كند لذا با توجه به نزديكي دهه امامت و ولايت هر كمكي نياز باشد براي برگزاري برنامههاي اين دهه ارائه ميدهيم.