وزير آموزشوپرورش در آيين انعقاد توافقنامه با معاونت رئيسجمهور در امور زنان و خانواده اظهار كرد: عملكرد جمهوري اسلامي در كاهش فاصله آموزشي بين پسران و دختران و توسعه عدالت جنسيتي درخشان است.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز محسن حاجي ميرزايي در ديدار با معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به گزارشهاي ارائهشده در اين نشست، اظهاركرد: فعاليتهاي خوبي در حيطه زنان و دختران در آموزشوپرورش انجام شده است و مهارتهاي خوبي كه مورد نياز دختران است، به آنان ارائه شده است لذا از اين نوع برنامهها استقبال و در انجام آنها همكاري ميكنيم.
وي افزود: جامعه ما به شدت ازنظر مهارتهاي اجتماعي براي ساختن جامعه ضعف دارد لذا ارائه اين نوع مهارتها براي دختران بسيار ضروري است.
حاجي ميرزايي تصريح كرد: گامهاي بلندي پس از انقلاب براي كاهش فاصله جنسيتي و كاهش فاصله آموزشي بين پسران با دختران برداشته شده است و بايد در اين زمينه اقدامات بيشتري انجام ميشود.
مسير ايمن كردن دانش آموزان در حوزه آسيبهاي اجتماعي از آموزشهاي مدرسه ميگذرد
وي عملكرد جمهوري اسلامي پس از انقلاب در حوزه زنان و دختران را بسيار درخشان توصيف و عنوان كرد: بايد ببينيم اصولاً در آموزشوپرورش به دنبال چه چيزي هستيم، لذا اهداف سند تحول همان چيزي است كه ما به دنبال آن هستيم و براي تحققش تلاش ميكنيم.
وزير آموزشوپرورش گفت: نظام تعليم و تربيت دستگاهي فرهنگساز و تمدن ساز است و به افراد براي حضور بهتر و مؤثرتر در جامعه كمك ميكند لذا انسانها در ابتداي تولد چيزي نميدانند و از ابتداي زندگي شروع به يادگيري ميكنند يادگيري از خود، خلق، طبيعت و ارتباط باخداي خود، بنابراين نظام آموزشي به ما ياد ميدهد چگونه از خودمان، ديگران و طبيعت بهتر بياموزيم و چگونه ارتباط عميقتري باخدا داشته باشيم.
وي ادامه داد: نظام تعليم و تربيت دانش آموزان را براي خوب شنيدن، خوب ديدن، خوب سخن گفتن و خوب انديشيدن تربيت ميكند و به آنها ميآموزد كه چگونه مناسبات جمعيشان بهتر شود و سازگاريشان در جامعه افزايش يابد.
عضو كابينه تدبير و اميد افزود: آموزشوپرورش به افراد ميآموزد چگونه ميتوانند مسئوليت بيشتري داشته باشند و در برابر آسيبهاي اجتماعي ايمن باشد.
وي راه ايمن كردن دانش آموزان را در آموزشهاي مدرسه توصيف و عنوان كرد: بايد در برنامههاي آموزشي مدرسه به دانش آموزان ياد بدهيم با ديگران چگونه حرف بزنند و از حق خود چگونه دفاع كنند. لذا اميدوارم اين جلسه نقطه عطفي براي همكاريهاي بيشتر بين اين وزارتخانه و معاونت امور زنان و خانواده باشد.
شايانذكر است؛ در پايان اين آيين، توافقنامه همكاري بين دو دستگاه به امضا طرفين رسيد. آموزش مهارتهاي گفتگو و ارتباط مؤثر، آموزش افزايش مشاركت اجتماعي دختران، آموزش مهارتهاي كودكياري به دانش آموزان، جذب دختران بازمانده از تحصيل به چرخه تحصيل از مفاد اصلي اين توافقنامه است.