وزير آموزشوپرورش در گفتگوي هفته كه با حضور وزير كشور و اعضاي شوراي معاونان برگزار شد، اظهار كرد: حضور و همكاري استانداران و فرمانداران با شوراي آموزش و پرورش، ما را به يك شريك راهبردي براي شما و وزارت كشور را به شريك راهبردي براي آموزش و پرورش تبديل ميكند.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجي ميرزايي در سومين نشست از سلسله نشستهاي گفتگوي هفته كه باهدف ايجاد ارتباط و تعامل دوسويه بين وزارت آموزشوپرورش و وزارت كشور و با موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور عبدالرضا رحماني فضلي، وزير كشور، اعضاي شوراي معاونان و روساي760 منطقه آموزش و پرورش كشور برگزار شد، ضمن تبريك به مناسبت فرا رسيدن ماه ذيالحجه و خيرمقدم به وزير كشور به دليل حضور در اين نشست، اظهار كرد: وزارت كشور از كانونيترين و راهبرديترين وزارتخانهها است كه بيشترين پيوند، ارتباط و همبستگي را با همه نظام اجرايي و دستگاههاي دولتي برعهده دارد و مهمترين نقش آن مسئوليت در برابر سياستهاي داخلي، خارجي و اجرايي كشور، ساماندهي گروههاي اجتماعي، مديريت بحرانهاي كشور، مديريت منطقهاي و هماهنگي همه دستگاههاي اجرايي، ساماندهي مشاركت اجتماعي و برگزاري انتخابات، مديريت و نظارت بر سازمانهاي مردم نهاد و تشكلها و احزاب ميباشد كه اين وزارتخانه را نسبت به ساير دستگاهها برجسته و متمايز ميكند.
حاجي ميرزايي با اشاره به اينكه آموزش و پرورش هسته مركزي تحول است، تصريح كرد: بنياديترين و ريشهايترين نقطه آغاز تحول از آموزش و پرورش شروع ميشود و دستگاه عظيم تعليم وتربيت است كه مديران آينده كشور را تربيت ميكند.
وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه يادگيري مهمترين جريان تاثيرگذار در تحولات اجتماعي است، گفت: پذيرش اين نگاه كه جريان يادگيري مهمترين و حياتيترين تاثير را در آينده كشور دارد، براي كساني كه سطحينگر هستند دشوار است ولي براي افرادي كه عميقتر فكر ميكنند و به راه حلهاي پايدارتر ميانديشند، ساده و قابل درك ميباشد. اگر خوب عمل كنيم بدين معني است كه خوب آموختيم و اگر خوب عمل نميكنيم لازم است جريان يادگيري خود را اصلاح كنيم.
وي با اشاره به اينكه انديشمندان معتقدند تصوير آينده جامعه را ميتوان در امروز مدارس ديد، اذعان كرد: آموزش و پرورش بيشترين و حياتيترين تاثير را در بهترين دوران زندگي دانش آموزان دارد و به شخصيت آنها شكل ميدهد.
حاجي ميرزايي گفت: آموزش و پرورش يك دستگاه بينظير از منظر پيوستگي ارتباط از صف تا ستاد و از وزارتخانه تا سطح خانوادهها است. ريشه هر تحولي نظير صلح، امنيت، آرامش، مسئوليت، مقاومت، خلاقيت، نوآوري، اعتماد به نفس و استقلال كه از ذهن افراد آغاز ميشود در يادگيري و آموزش است و براي همافزايي در جامعه بايد از همان دوره ابتدايي شروع كنيم .
وزير آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان بايد از همان سالهاي اول آموزش و در دوران ابتدايي برقراري ارتباط درست، خوب شنيدن، تابآوري در مقابل بحران، مدارا كردن، روحيه پرسشگري و اعتقاد به باورهاي ديني را به خوبي ياد بگيرند.
وي حضور استانداران و فرمانداران را در شوراي آموزش و پرورش استان و مناطق ضروري دانست و گفت: همكاري استانداران و فرمانداران با شوراي آموزش و پرورش به اين معنا است كه نبض آموزش و پرورش در درون وزارت كشور در حال تپش است و ما را به يك شريك راهبردي براي شما و وزارت كشور را به شريك راهبردي براي آموزش و پرورش تبديل ميكند.
حاجي ميرزايي در پايان گفت: آموزش و پرورش نيازمند همراهي و كمك وزارت كشور است و ميتواند به وزارت كشور در شناسايي آسيبهاي اجتماعي، شكل گيري هويت افراد، تربيت دانش آموزان براي زندگي بهتر و قبول بيشتر مسئوليت اجتماعي كمك كند و برگزاري اين جلسات مجالي است براي همكاري بيشتر و بهتر دو دستگاه براي رسيدن به موفقيتهايي كه پيش روي ما قرار دارد.