وزير كشور در حاشيه برنامه گفتگوي هفته و در جمع خبرنگاران اظهار كرد: هر كاري براي آموزشوپرورش انجام شود، در اصل براي همه مردم انجام شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، عبدالرضا رحماني فضلي وزير كشور پس از پايان نشست گفتگوي هفته كه در وزارت آموزشوپرورش برگزار شد، در جمع خبرنگاران در مورد نتايج اين نشست گفت: در اين نشست شنونده مباحث و اظهارات مطرح شده از سوي مديران و معاونين وزارت آموزشوپرورش بودم و به همراه معاونينم ضمن پاسخگويي به سؤالات و مسائل طرح شده در اين نشست، كارها و اقداماتي كه ميتوانيم انجام دهيم را شرح داديم.
وزير كشور در ادامه تصريح كرد: وزارت كشور با توجه به مجموعه وظايف حاكميتي كه در اقصي نقاط كشور دارد، در حوزه هماهنگي و خدمترساني به ساير دستگاهها نقش ميان بخشي داشته و با توجه به اهميت آموزشوپرورش، برگزاري اين نشست بسيار مهم بود.
وي با اشاره به تفاهمنامه امضاءشده بين وزارت آموزشوپرورش و وزارت كشور و توافقي كه براي اصلاح آن وجود دارد، گفت: اميدواريم براساس اين تفاهمنامه، بتوانيم ظرفيتهايي كه در اختيار وزارت كشور و سازمانهاي تابعه مانند شهرداريها، دهياريها و همچنين شوراي اجتماعي و دستگاههاي عضو آن است يا ظرفيتهاي دراختيار بقيه دستگاههاي اجرايي و همچنين ظرفيتهاي در اختيار مردم در قالب خيرين را در اختيار آموزشوپرورش و در اصل همه مردم عزيز قرار دهيم.
وزير كشور با تأكيد بر اينكه هركاري براي آموزشوپرورش انجام شود، در اصل براي همه مردم انجام شده است، گفت: آموزشوپرورش در زمره بخشهاي خدمترساني است كه همه ملت ايران از آن بهرهمند ميشوند و هر امكان و كمكي به آموزشوپرورش كشور برابر با كمك بهكل ملت ايران است.
وي عنوان كرد: تغيير كاربري مدارس، فروش املاك آموزشوپرورش و مدارس، صدور پروانه، ارائه برخي از خدمات به مدارس، مشاركت خيرين در ساخت مدارس و عوارضي كه شهرداريها بايد به آموزشوپرورش پرداخت كنند، ازجمله مشكلات مطرح شده در اين نشست بود كه توضيحاتي از سوي معاونين وزارت كشور در خصوص ظرفيتهاي قانوني و نحوه استفاده از آن براي تسهيل رفع اين مشكلات ارائه شد.