وزير آموزشوپرورش در پنجاهوپنجمين جلسه كميسيون تخصصي توسعه آموزش عمومي قرآن كشور بر توانمندسازي و ارتقاي صلاحيتهاي حرفهاي آموزگاران دوره ابتدايي و مربيان مراكز پيشدبستاني در آموزش قرآن كريم و پيش بردن گامبهگام آموزش قرآن كريم تأكيد كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجي ميرزايي در پنجاه و پنجمين جلسه كميسيون تخصصي توسعه آموزش عمومي قرآن كشور كه با حضور برخي از اعضا و ارتباط با اعضاي استاني اين كميسيون بهصورت مجازي در ساختمان شهيدرجايي برگزار شد، ضمن تشكر از تلاش همكاران اين حوزه در خصوص بررسي و تدوين سطحبندي اهداف آموزش عمومي قرآن اظهار كرد: نكتهاي كه در سطحبندي اهداف آموزش عمومي قرآن بايد بهطورجدي در نظر گرفته شود اين است كه سطحبندي آموزش مسائل قرآني بايد با برنامهريزي منسجم و بر طبق مطالعات و نظرات متخصصين در اين زمينه انجام شود و آموزش قرآن را بهصورت گامبهگام پيش ببرد. در هر سطح بايد يكقدم نسبت به سطح قبلي جلوتر باشيم و اين پيشرفت را حس كنيم.
حاجي ميرزايي در مورد طرح توانمندسازي و ارتقاي صلاحيتهاي حرفهاي آموزگاران دوره ابتدايي و مربيان مراكز پيشدبستاني در آموزش قرآن كريم گفت: در اهميت اين دوره ازنظر تأثير بر دانش آموزان ترديدي نيست.
وزير آموزشوپرورش تصريح كرد: بايد توجه داشته باشيم فقط از طريق آموزشهاي ضمن خدمت نميتوانيم انتظار توانمندي واقعي را از معلمان و مربيان دبستان و پيشدبستاني در زمينه آموزش قرآن داشته باشيم.
وي افزود: بايد توجه كنيم كه بيش از ارائه نظر بر روي كاغذ بايد به خروجي و نتايج كار دقت داشته باشيم و اگر شرايطي وجود دارد كه نتايج مطلوب و پايداري از انجام طرح نداشته باشيم، انجام سريع طرح را بايد منوط به تحقيقات بيشتر كنيم تا ضريب اطمينان را از حصول نتايج مورد نظر بالا ببريم.
وزير آموزشوپرورش سومين دستور كار جلسه امروز را بررسي پيشنويس ضوابط عضويت دستگاهها در كميسيونها و كارگروههاي آموزش عمومي قرآن بيان كرد و گفت: واقعاً بايد تلاش كنيم و اين مستلزم تلاش مستمر دبيرخانه كميسيون تخصصي توسعه آموزش عمومي قران است؛ و بايد طرحهاي ارائه شده در اين جلسات در دبيرخانه بررسي و كامل شده و سپس در اين جلسات مطرح و تصويب شود.