رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در نشست شوراي معاونين و روساي مناطق آذربايجان غربي از ساخت۲۰ سالن ورزشی درون مدرسهای200 متری با مشارکت خیرین در آذربایجان غربی خبرداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش، سید جواد حسینی در نشست با شورای معاونین اداره کل آموزشوپرورش و روسای مناطق ۲۴ گانه و مدیران مدارس استثنایی استان آذربایجان غربی كه بهصورت ويدئوكنفرانسي برگزار شد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: رسالت اصلی نظام تعلیم و تربیت تبدیل منابع انسانی به سرمایه انسانی است.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی با اشاره به سهم استان آذربایجان غربی از بستههای تحولی آموزشوپرورش استثنایی تصريح كرد: در خصوص مدرسه انطباقی یک مدرسه پذیرا و یک مدرسه اتیسم در سال جاری باید در استان آذربایجان غربی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه بهصورت الگویی مناسبسازی شود.
وی گفت: در قالب برنامه آموزش زبان اشاره و خط بریل نیز۱۳۰ نفر از مدیران، معلمان و کارکنان دستگاههای اجرایی استان آذربايجان غربي، زبان اشاره و خط بریل را آموزش خواهند دید.
حسيني با اشاره به وجود ۲۰ مرکز اختلالات یادگیری در آذربایجان غربی گفت: با راهاندازی ۶ مرکز دیگر در سال جاری از نیاز این استان به مراکز اختلالات یادگیری کاسته خواهد شد.
وی افزود: تا پايان سال 99، ۴ مرکز مشاوره خانواده دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان آذربایجان غربی راهاندازی خواهد شد.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی با اشاره به کمبود ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور اظهار داشت: ۱۵۰ مدرسه از این تعداد تا پایان سال کلنگ زنی خواهد شد و در حال حاضر ۹۶ مدرسه از ۱۵۰ مدرسه کلنگ زنی یا افتتاح شده است.
وی گفت: بر اساس آمایش سرزمینی از۲۱۰ مدرسه مورد نیاز استثنایی در سطح کشور ۱۰ مدرسه استثنایی سهم استان آذربایجان غربی است که در صورت تأمین زمین توسط استان، با مشارکت خیرین و از طریق سازمان نوسازی مدارس این مدارس ساخته خواهد شد.
حسینی تربیتبدنی و ورزش دانش آموزان با نیازهای ویژه را از اولویتهای آموزشوپرورش استثنایی دانست و گفت: در سال جاري ۲۰ سالن ورزشی درون مدرسهای 200 متری از طریق مشارکت خیرین و سازمان نوسازی مدارس در داخل مدارس استثنایی استان آذربایجان غربی ساخته میشود. همچنين با استفاده از ظرفیت شیفت مخالف در۳۵۰ مدرسه استثنایی کشور باشگاه بازنشستگان راهاندازی شده که ۱۲ باشگاه متعلق به استان آذربایجان غربی است.
وی ادامه داد: راهاندازی یک پایگاه دائمی سنجش و تجهیز یک اتاق آکوستیک در این پایگاه، راهاندازی پایگاه جامع آموزش مجازی و سامانه ندای همراه، آموزش مهارتهای چندگانه به ۱۰ درصد معلمان استثنایی استان، افزایش ۳۰ درصدی مشارکت اولیا، معلمان و دانش آموزان و افزایش ۱۵.۵ درصدی خدمات حمایتی بهپیش دبستانیها از دیگر برنامههای سازمان آموزشوپرورش استثنایی در سال جاری برای این آذربایجان غربی است.
حسيني در پایان گفت: در قالب نهضت توانافزایی و تهیه تجهیزات آموزشی، ورزشی و توانبخشی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه ۶.۵ میلیارد اعتبار برای دانش آموزان این استان نیاز است که نیمی از این اعتبار توسط سازمان آموزشوپرورش استثنایی تأمین شده است.