وزير آموزشوپرورش در حاشيه گردهمايي مشترك پايگاههاي بسيج فرهنگيان بابيان اينكه معلم را اصليترين ركن تعليم و تربيت است، گفت: حضور يا عدم حضور دانش آموزان در دوره كرونا در مدارس، بر اساس تصميم ستاد ملي كرونا است.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجي ميرزايي در حاشيه گردهمايي مشترك پايگاههاي بسيج فرهنگيان با عنوان ياد ياران با اشاره به اينكه آموزشوپرورش موظف است انواع روشهاي آموزش را پيشبيني كند و در اختيار دانشآموزان قرار دهد، گفت: حضور دانشآموزان در مدارس اختياري است؛ اما اگر دانشآموزي به مدرسه بيايد اين حضور دانشآموزان در مدارس با رعايت پروتكلهاي بهداشتي صورت ميگيرد؛ ازاينرو، خطر حضور آنها در مدارس بيشتر از مكانهاي ديگر جامعه نيست.
حاجي ميرزايي با اشاره به اينكه تاكنون گزارشي از خطر كرونا در مدارس داده نشده است، بيان كرد: آموزشوپرورش، خانواده، مدارس و دانشآموزان همه بايد مراقب سلامت فرزندان خود باشند. اگر ستاد كرونا تشخيص دهد كه حضور دانشآموزان بايد محدود شود، آموزشوپرورش بر اساس تصميم ستاد عمل ميكند.
وزير آموزشوپرورش بابيان اينكه تمام مدارس درهرصورت باز هستند، گفت: مدارس و معلمان حلقه اتصال با دانشآموزان بوده و فعاليتهاي شبكه شاد بايد در مدارس مديريت و كنترل شده و از فعاليتهاي تحصيلي دانشآموزان اطمينان حاصل شود.
وي در مورد تعطيلي مدارس در مناطقي كه شيوع كرونا در آن زياد است، گفت: تعطيلي مدارس منوط به تصميم ستاد ملي مبارزه با كرونا است. طبق مصوبه اخير اين ستاد به پيشنهاد وزارت بهداشت و كشور در مناطقي كه شيوع ويروس كرونا حاد است اختياراتي براي تعطيلي مدارس به آنها داده شد.
وي با اشاره به گفتوگوهايش با وزير ارتباطات در مورد اينترنت شبكه شاد گفت: اينترنت شاد رايگان است و اگر فردي با مشكلي مواجه شده است بايد اعلام كند. از چند روز قبل اين كار انجام شده و افرادي كه از بستر شاد استفاده ميكنند اينترنت رايگان داشتهاند. سرعت اينترنت هم پايين نيست اما شكلگيري كلاسها يكي دو هفته طول ميكشد، بخشي از مشكلات شبكه شاد به تقويت زيرساختهاي فني مربوط ميشود كه همراه اول متعهد شده اين موضوع را تقويت كند.
حاجي ميرزايي بابيان اينكه اپليكشن شاد برنامهاي بومي است كه ۵۵۰ هزار كلاس را مديريت ميكند، گفت: اين نرمافزار ممكن است در برخي مواقع دچار مشكل شود كه با مدارا اين مشكلات حل خواهد شد و از حجم مشكلات كاسته ميشود.
وزير آموزشوپرورش با اشاره به اينكه برخي اپراتورها مدعي بودند ميتوانند سيمكارت شاد را توليد كنند ولي درنهايت وزارت ارتباطات با محدوديت شماره روبهرو شده و اين كار را انجام نداد، اظهار كرد: براي ارائه سرويسهاي ايمن تدابيري در وزارت ارتباطات انديشيده شده است كه بستههاي ايمن به خانوادهها عرضه شود، ولي درواقع بحث سيمكارت دانشآموزي منتفي شده است.
وي با تأكيد بر اينكه تعطيلي مدرسه و عدم برگزاري كلاس حضوري قطعاً تخلف است، گفت: گروههايي مامور هستند كه بهصورت سرزده به مدارس بروند و از روند ارائه آموزشها گزارش تهيه كنند.
وزير آموزشوپرورش درباره ساماندهي نيروهاي حقالتدريسي گفت: قرار بود با همه افرادي كه در آزمون رد ميشوند قطع همكاري شود اما مقرر شد امسال همكاري را با آنها ادامه دهيم.
حاجي ميرزايي معلم را اصليترين ركن تعليم و تربيت دانست و گفت: طبق قانون ورود نيرو به آموزشوپرورش بايد از طريق دو دانشگاه شهيد رجايي و فرهنگيان باشد. براي جذب همه حقالتدريسيها هم تابع قانون هستيم. افرادي كه قبل از سال ۹۱ با ما همكاري مستمر داشتند طبق شرايطي در آموزشوپرورش استخدام ميشوند ولي در قبال مابقي افراد تعهدي نداريم و استمرار همكاري بهصورت حقالتدريس ادامه خواهد داشت.