دكتر سيدحميد پورمحمدي معاون سازمان برنامه و بودجه از پرداخت ۱۰۰۰ ميليارد تومان تسهيلات براي توليد و صادرات زعفران با همكاري سه بانك خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از سازمان برنامه و بودجه كشور، صبح امروز شنبه تفاهمنامه پرداخت تسهيلات هزار ميليارد توماني براي حمايت از توليد و صادرات زعفران با حضور سيد حميد پورمحمدي معاون امور اقتصادي و هماهنگي برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه كشور و مديران عامل سه بانك و محسن زنگنه نماينده مردم تربت حيدريه و عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.
معاون امور اقتصادي سازمان برنامه و بودجه گفت: هزار ميليارد تومان تسهيلات در اختيار خريداران و صادركنندگان زعفران همچنين بسته بندي و فراوري اين محصول قرار مي گيرد.
بر اين اساس ۱۰۰۰ ميليارد تومان تسهيلات در نظر گرفته شده كه ۵۰۰ ميليارد تومان آن را بانك كشاورزي، ۲۵۰ ميليارد تومان بانك ملت و ۲۵۰ ميليارد تومان ديگر را بانك توسعه صادرات تامين مالي خواهد كرد.
دكتر پورمحمدي گفت: با توجه به اينكه نرخ تسهيلات نظام بانكي۱۸ درصد است، براي حمايت بيشتر از اين امر ۳ درصد سود تسهيلات را سازمان برنامه و بودجه به نيابت از دولت تعهد كرده است. تسهيلات حمايت از زعفران ۱۵ درصد خواهد بود.
وي ابراز اميدواري كرد: كار با سهولت جلو برود و قرار است عصر امروز دستورالعمل آن با حضور بانكها، نمايندگان وزارت جهاد و صنف مربوطه تدوين شود.
همچنين در اين جلسه مديران عامل بانك ملت، توسعه صادرات و كشاورزي بر نقش كشاورزان در توليد زعفران و اهميت اين محصول استراتژيك و صادراتي تاكيد كردند علاوه بر آن مديران بانك معتقدند كه با تدوين دستورالعمل هر چه سريعتر نسبت به ابلاغ و اجراي تفاهم همكاري خواهند داشت.