مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار كرد: مهاجرت به زیستبوم جديد فضاي مجازي نياز به پداگوژي جديد دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، محمود حبیبی بابیان اینکه تغییر فضای آموزشی از فضای حقیقی به فضای مجازی چند سالی است که در ساير كشورها پیگیری میشود، اظهار کرد: شیب این مهاجرت در کشور ما خیلی ملایم بوده است اما کرونا باعث شد که وارد زیستبوم جدیدی شویم و برای مواجهه با این زیستبوم جديد، تغییرات به وجود آمده است تا بهسرعت به فضای مجازی مهاجرت کنیم.
وی گفت: مؤلفههای زیستبوم جدید با مؤلفههای زیستبوم گذشته متفاوت است و روشهای تدریس، پداگوژي و امکانات جدیدی را نیاز دارند تا بتوانیم آموزشها را در اين فضا پیگیری کنیم و این موضوع چالش بزرگی است که معلمان ما با آن مواجه هستند.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات ادامه داد: نقش والدین در این فضا بسیار پررنگ شد و ضرورت اثربخشی حضور آنان در فضای جدید پررنگ شد. همچنين لازم شد تا آنان وقت بیشتری را صرف آموزش فرزندانشان کنند. دانش آموزان در اين فضاي جديد نیاز به تغییر داشتند كه بهتدریج در حال تطبیق خود با فضای جدید هستند.
وی گفت: یک شبکه دوهزارنفره از متخصصان فناوری در ادارات آموزشوپرورش براي پشتيباني شاد کمک میکنند و ۱۳ هزار 500 نفر متخصص فناوری داریم که میتوانند به ما در توسعه شبکه شاد درآموزشوپرورش کمک کنند.