فرماندار ویژه کاشان کتاب نهجالبلاغه را مسیری روشن برای هدایت همه انسانهای آزاداندیش و مسلمانان جهان به ویژه شیعیان دانست و گفت: کلام مولای متقیان علی (علیه السلام) به عنوان پند، اندرز و نصیحت برای دنیای مادی به منظور آماده شدن برای دنیای آخرت است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیاکبر مرتضایی در نشست خبری کاشان، پایتخت نهج البلاغه ایران یادآور شد: نهجالبلاغه البته نه تنها بین شیعیان بلکه بین جهانیان شناخته شده و جرج جرداق، صاحبنظر شرقشناس ۲۰۰ بار این کتاب ارزشمند را مطالعه کرده است.
وی استقرار دبیرخانه دایمی پایتختی نهجالبلاغه در کاشان را خواستار شد و تاکید کرد: باید تلاش کرد تا با برنامههای دقیق و مدون پایتختی نهجالبلاغه در این شهرستان حفظ شود.
فرماندار ویژه کاشان افزود: نیازهای مالی، همایشهای علمی و جشنوارههای فرهنگی و هنری با ایجاد این دبیرخانه ساماندهی میشود.
وی همچنین بیان کرد: با وجود اینکه کاشان در هیچ دورهای پایتخت دولتی در تاریخ ایران نبوده اما سه بار به عنوان پایتخت ادبی، کتاب و نهجالبلاغه انتخاب شده است.
در انتهای، این نشست خبری پس از قرائت پیام وزیر، خطاب به مردم شریف منطقه فرهنگی کاشان، لوح طرح ملی کاشان، پایتخت نهج البلاغه ایران، توسط مرتضی خدمتکار مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به علی اکبر مرتضایی، فرماندار ویژه کاشان تقدیم شد.
مراسم آغاز رسمی طرح ملی کاشان پایتخت نهج البلاغه ایران روز دوشنبه 21 مهرماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار اصفهان و نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده بود.