رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان ضمن تاکید بر لزوم همکاری تمامی دستگاهها در پیشبرد اهداف گفت: کاشان به مدت دو سال مسئول دبیرخانه طرح ملی "پایتخت نهجالبلاغه ایران" شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، میثم نمکی در نشست خبری «کاشان پایتخت نهج البلاغه ایران» با بیان اینکه این طرح ملی فرصتی برای تثبیت جریان سیال و جاری نشات گرفته از معارف نهجالبلاغه است، اظهار داشت: آنچه قرار است اتفاق بیفتد ایجاد ستادهایی در کاشان و مرکز استان اصفهان است و طرحها و ایدههای قابل اجرا مورد بررسی و پس از تصویب اجرایی میشود.
وی ضمن اشاره به تفاهمنامه میان معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد و استاندار اصفهان به منظور پیشبرد اهداف افزود: امید است تمامی مسئولان با همکاریهای بیش از پیش نسبت به پیشبرد اهداف اقدام کنند و دبیرخانه دائمی این طرح نیز راهاندازی و به مدت دو سال به کاشان محول شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان ضمن اشاره به فعالیتهای خوب و متکثر حوزه نهجالبلاغه در منطقه کاشان ابراز داشت: قالبها و پیوستهای در نظر گرفته شده این طرح در حوزه رسانه، فرهنگی، ادبی، هنری، آموزشی، پژوهشی و علمی است که با تقسیمبندی صورت گرفته امید است این پیوستها برای درک هرچه بیشتر مفاهیم نهج البلاغه به کار گرفته شود.
وی با بیان اینکه یکی از نکات قابل توجه آن است سابقه فعالیت در حوزه نهجالبلاغه در کاشان به قرنها پیش برمیگردد، گفت: اولین ترجمه فارسی نهجالبلاغه توسط ملا فتح الله کاشانی صورت گرفته است و اولین نسخهای که بعد از سیدرضی از نهجالبلاغه کتابت شده توسط فضلالله راوندی بوده است.
نمکی با بیان اینکه امیدواریم وارثان خوبی برای این حرکتها باشیم، تصریح کرد: امیدواریم از هر فرصت و از هر زاویهای به موضوع پایتختی نهجالبلاغه کاشان پرداخته شود و این جریان بزرگ فرهنگی و علمی ملی در حوزه نهج البلاغه به خوبی شکل بگیرد.
در انتهای این نشست خبری پس از قرائت پیام وزیر، خطاب به مردم شریف منطقه فرهنگی کاشان، لوح طرح ملی کاشان، پایتخت نهج البلاغه ایران، توسط مرتضی خدمتکار مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به علی اکبر مرتضایی، فرماندار ویژه کاشان تقدیم شد.