رخشانی مهر با بیان اینکه در حال حاضر بیش از۶۰۰ پروژه فعال آموزشی در سیستان وبلوچستان درحال اجراست، گفت: در سال جاری ۵۰۳ میلیارد تومان اعتبار به این استان تخصیص داده شده است که از این حیث بیشترین جذب اعتبارات را در کشور داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش، مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در حال حاضر با بیش از ۶۰۰ پروژه فعال بیشترین فعالیت عمرانی در حوزه فضاهای آموزشی در کشور را داراست، خاطر نشان کرد: توجه به این استان در موضوعات آموزشی دوچندان شده و اکنون عملیات عمرانی روی بیش از ۲ هزار و سیصد و پنجاه کلاس درس در این استان در حال انجام است.
رخشانی مهر با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در راستای محرومیت زدایی آموزشی از سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بحمداله این حرکت پرشتاب آغاز شده است و با تلاش همکارانم در استانها و حمایت دولت، مجلس محترم و خیرین نیکوکار در آینده ای نزدیک شاهد توسعه و تامین فضاهای آموزشی استان خواهیم بود.
معاون وزیر آموزش پرورش با بیان اینکه ۵هزار و صد و پنجاه و نه کلاس درس در استان نیازمند تخریب و بازسازی است، اظهار کرد: علاوه بر اینکه باید کلاس های درس نیازمند تخریب و بازسازی استان را بازسازی نماییم؛ ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیز برای دانش آموزان سیستان و بلوچستان مورد نیاز است.
رخشانی مهر در خصوص اعتبارات تخصیص یافته به سیستان و بلوچستان گفت: در چهارسال
اخیر این اعتبارات رشد چشمگیری داشته است و از ۶۸ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶، به ۵۰۳ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۳۳۰ میلیارد تومان از این مبلغ هزینه شده است و برای تکمیل این۶۰۰ پروژه فعال در استان به ۴۷۶ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
به گفته رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، استان سیستان و بلوچستان در دو سال اخیر بیشترین میزان جذب اعتبارات نوسازی مدارس را داشته و ردیف اعتباری پروژه های خیرساز استان نیز ۲۰۰ میلیارد تومان است، درحالیکه این ردیف در سال گذشته در کل کشور به این میزان بوده است.
مهراله رخشانی مهر با بیان اینکه ایجاد فضاهای آموزشی مناسب، مستحکم و با کیفیت همواره یکی از اهداف سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بوده است، گفت: جمع آوری مدارس خشتی و گلی در بهمن ماه سال گذشته به اتمام رسید.
وی در خصوص استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس سیستان و بلوچستان عنوان کرد: همگام با کل کشور استاندارد سازی سامانه های گرمایشی مدارس در این استان در حال اجراست و پیش بینی میشود تا پایان سال ۱۳۹۹ تمامی بخاریهای غیر استاندارد این استان جمع آوری گردد.
رخشانی مهر در پایان با یادآوری تلاشهای سازمان نوسازی مدارس کشور در جهت افزایش اعتبارات ملی و توجه ویژه به استانهای محروم گفت: اعتبارات استانی به عنوان عنصر اصلی افزایش اثربخشی و سرعت دادن به محرومیت زدایی در سیستان و بلوچستان محسوب میشود و نیازمند توجه ویژه و پیگیری مسئولان استانی میباشد که انشالله اهداف مورد نظر تحقق یافته و به میانگین کشوری سرانه فضای آموزشی برسیم.