وزير آموزشوپرورش در نشست شوراي هماهنگي مؤسسان مدارس غيردولتي شهر تهران بابيان اينكه توسعه فعاليتهاي مدارس غيردولتي نيازمند ايجاد بستر مناسب اجتماعي است، اظهار كرد: مدارس غيردولتي براي به وجود آوردن چنين فضايي بايد تلاش كنند تا از بروز موجهاي منفي اجتماعي پيشگيري شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزشوپرورش، عصر امروز محسن حاجي ميرزايي در نشست شوراي هماهنگي مؤسسان مدارس غيردولتي شهر تهران، بابيان اينكه نيازمند مدارس غيردولتي هستيم و از اين مدارس حمايت ميكنيم، گفت: حمايت از مدارس دولتي به معناي افزايش كيفيت و كارايي اين مدارس است و بيان حمايت از مدارس دولتي به معناي عدمحمايت و پشتيباني از مدارس غيردولتي نيست، موظف هستيم كه كيفيت مدارس غيردولتي را ارتقا دهيم و دسترسي عادلانه همه دانش آموزان را به آموزش باكيفيت تامين كنيم و اين تعارضي با حمايت از مدارس غيردولتي ندارد كه يك حكم قانوني است.
عضو كابينه دولت تدبير و اميد بابيان اينكه برخي وجود مدارس غيردولتي را مترادف با خصوصيسازي آموزش مطرح ميكنند، اظهار كرد: آموزشوپرورش يك امر حاكميتي است و تنظيمگري در امور حاكميتي توسط دولت انجام ميشود، و امور اجرايي در تعدادي از مدارس برعهده مدارس غيردولتي است؛ بنابراين نوع همكاري غيردولتي نوعي مشاركت با آموزش و پرورش است و امور حاكميتي قابلواگذاري نيست.
وي ادامه داد: برخي كارها و فعاليتها مانند خريد خدمات آموزشي باعث شد تا داوريها در اين حوزه به خطا برود، گفت: نقش دولتها بايد تنظيم گري و قانونگذاري باشد و امور اجرايي بر عهده بخش دولتي نباشد كه در اين صورت به افرايش كارآمدي منجر ميشود.
وزير آموزشوپرورش بابيان اينكه بايد به تاثيرگذاري محيط اجتماعي باور داشته باشيم، گفت: مجموعه مؤسسان مدارس غيردولتي باید به محيط اجتماعي پاسخگو باشند، و به اشكالات و ابهامات آن پاسخ بدهند.
وي با بيان اينكه رعايت حقوق معلمان در مدارس غيردولتي ضروري است، گفت: سازمان مدارس غيردولتي علاوه بر نظارت كامل، موظف به حسن اجراي اين موارد مي باشد.
در ابتداي اين نشست اعضاي شوراي هماهنگي مؤسسان مدارس غيردولتي شهر تهران در موارد آييننامهاي، شهريه و نيروي انساني، دستورالعمل شوراي مؤسسان، مسئوليتهاي اجتماعي، دستاوردها و موفقيتها و نگاه نظارتي به طرح نظراتشان پرداختند.