وزير آموزش و پرورش از استفاده شبكه شاد از پهناي باند 328 گيگابيت بر ثانيه كشور خبر داد و گفت: 600 هزار ارتباط زنده در شبكه شاد برقرارشده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجي ميرزايي در حاشيه جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و در جمع خبرنگاران از ارائه گزارشي در خصوص فعاليتهاي شبكه شاد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي خبر داد و اظهار كرد: در اين جلسه مراحل رشد و توسعه شبكه شاد نمايش داده شد و اعضاي شورا با كاركردهاي شبكه آموزش دانشآموز( شاد) آشنا شدند.
وي افزود: با پديدهاي روبهرو شديم كه نظام آموزشي را در مخاطره قرارداد زماني كه امكان حضور دانش آموزان در مدرسه نبود ناگزير به ارائه تدبير بوديم لذا شاد يك مولود ششماهه است كه توانسته به بزرگترين نرمافزار و سكويي كه ارائه خدمات مبتني بر فناوري اطلاعات را انجام ميدهد، تبديل شود.
حاجي ميرزايي تصريح كرد: بيش از 12 ميليون نفر از دانش آموزان و 700 هزار معلم و 100 هزار مدير در شبكه شاد فعال هستند و ركورد استفاده همزمان بيش از 328 گيگا بيت بر ثانيه را پشت سر گذاشتيم و600 هزار ارتباط زنده را داشتيم.
وي ادامه داد: حضور همزمان بيش از دو ميليون نفر را در شبكه شاد داشتيم و بهطور متوسط 9 ميليون و 800 هزار نفر در روز حداقل يك ساعت و 5 دقيقه در شاد فعال هستند و اين اعداد بسيار بزرگي است.
وزير آموزشوپرورش خاطرنشان كرد: طبيعتاً برخي از مناطق و يا مدارس با مشكلاتي روبهرو هستند اما همهكساني كه از شاد استفاده ميكنند، ميدانند كه هر هفته نسبت به هفته قبل اشكالات شاد كمتر ميشود و تيمهاي ورزيده، متعهد و مصممي درصدد رفع اين مشكلات هستند اميدوارم اين شبكه بستر مناسبي براي ارائه خدمات آموزشي باشد.
وي اضافه كرد: عدهاي به دليل عدم امكانات ازجمله نداشتن تبلت و گوشي هوشمند به شبكه شاد دسترسي ندارند و يا در منطقهاي زندگي ميكنند كه ممكن است اينترنت نداشته باشند جاي نگراني در اين خصوص نيست چون آموزشهاي ما از طريق تلويزيون ارائه ميشود و در آموزشهاي تلويزيوني دقيقه مطابق برنامه زمانبندي مدارس دروس بهطور كامل ارائه ميشوند و مديران نيز اوضاع را كنترل ميكنند و با دانش آموزان در تماس هستند و رفع اشكال ميكنند.
عضو كابينه تدبير و اميد اظهار كرد: اميدوارم سال تحصيلي متفاوت امسال را باكيفيت خوبي پشت سر بگذاريم و با كمترين آسيب بتوانيم اين سال را پشت سر بگذاريم.
وي ادامه داد: معتقديم آموزش حضوري نبايد تعطيل شود ميتوانيم دانش آموزان را گروهبندي كنيم و بارعايت فاصله اجتماعي در مدرسه حضور يابند و ارتباط حضوري داشته باشند و اين براي همه ما بهتر است از ستاد ملي كرونا خواستيم در اين زمينه كمك كند. مناطقي داريم كه آمار دانشآموزانش بسيار كم است مانند مناطق روستايي و عشايري و حدود 35 درصد مدارس ما آمار دانشآموزي آنها زير50 نفر است بنابراين اينگونه مدارس بدون مشكل ميتوانند به كارآموزشي خود ادامه دهند.
حاجي ميرزايي افزود: از دستورالعملهاي وزارت بهداشت و ستاد ملي كرونا تبعيت ميكنيم اما پيشنهاد، تأكيد و درخواست ما اين است كه مجال داشته باشيم در مناطقي كه امكانپذير است آموزش را بهصورت حضوري ارائه دهيم اين كار براي دانش آموزان پايه اول و دوم ابتدايي فوقالعاده اهميت دارد و آنها بايد در هفته حداقل يك تا دو روز را حتي با خانواده در مدرسه حضور يابند تا اطمينان حاصل كنيم كه كار آموزش بهخوبي انجام ميشود.
وي تصريح كرد: اين موضوع جزو طراحيها و برنامههاي ما هست و پيشبينيشده كه دانش آموزان پايه اول حتماً بهصورت حضوري و با رعايت دستورالعملها در مدرسه باشند بنابراين بهمحض اينكه ستاد كرونا اين مجوز را به ما بدهد قطعاً اين كار را انجام خواهيم داد.