شکوه نوابی نژاد با بیان این که آمار بالای طلاق، شایسته جامعه ایرانی نیست، تاکید کرد: مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده می توانند در کاهش آمار بالای طلاق تاثیر بسزایی داشته باشند و این رسالت عمده همه این مراکز است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، شکوه نوابی نژاد، اظهار داشت: سال ۱۳۷۴ فعالیت مراکز مشاوره به شکل خصوصی در سازمان ملی جوانان سابق آغاز شد اما اوج شکوفایی این مراکز از سال۱۳۹۸ رقم خورد.
او افزود: کسانی که متقاضی هستند در یک فرایند تخصصی وحرفهای شرکت می کنند تا واجد شرایط اخذ مجوز باشند و سپس مسئولیت این مراکز به آنها سپرده می شود. کار مهمی که وزارت ورزش و جوانان در این خصوص انجام می دهد این است که این مراکز پس از اخذ مجوز به حال خود رها نشده و با گذراندن منظم دورههای دانش افزایی و بازآموزی، به صورت مداوم آموزش های روز را کسب می کنند.
نوابی نژاد گفت: با توجه به مسائل و مشکلاتی که خانواده ها دارند و متاسفانه آمار بالای طلاق که درخور و شایسته جامعه ایرانی نیست و این مهم که اکثر طلاق ها بین ۱ تا ۳ سال بعد از ازدواج اتفاق می افتد، مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده می توانند در کاهش آمار بالای طلاق تاثیر بسزایی داشته باشند و این رسالت عمده همه این مراکز است.
عضو کمیته مصاحبه متقاضیان دریافت مجوز مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در پایان از حوزه معاونت جوانان و دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان به دلیل ایجاد و راه اندازی مراکزی با استانداردهای پیشرفته و حرفه ای تقدیر و تشکر کرد.