مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان از طراحی و ساخت سیستم کنترل و مانیتورینگ کلرزنی در نیروگاه بندرعباس در راستای ساخت داخل قطعات نیروگاهی خبر داد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "حسین سلیمی" با بیان اینکه با شروع تحریمهای ناجوانمردانه و کمبود قطعات مورد نیاز، تصمیم بر آن شد که این قطعات در داخل کشور ساخته و بومیسازی شود، اظهار کرد: در همین رابطه سیستم کلرزنی با استفاده از دانش مهندسان فنی در نیروگاه بندرعباس طراحی و ساخته شد.
وی افزود: با توجه به رطوبت بالای محل و وجود گاز کلر موجود در آب و هوای محل نصب، سیستمهای کنترلی، سنسورها و تجهیزات الکتریکی و مکانیکی موجود در آن واحد، با گذشت زمان به طور کلی از بین رفته بود، بنابراین در یک اقدام جمعی توسط امور ابزار دقیق الکتریک و مکانیک تصمیم به نوسازی و بازسازی سیستم آب ژاول گرفته شد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در ادامه عنوان کرد: در این راستا امور ابزار دقیق وظیفه طراحی و نوسازی سیستم کنترل و مانیتورینگ این سایت را بر عهده داشت که بهروزتر و کارآمدتر از نمونه اولیه و همچنین با تجهیزات اتوماسیون صنعتی روز دنیا همگام بود.
سلیمی با اشاره به اینکه پس از تستهای نهایی و تعویض سیستمهای الکتریک و مکانیکی بعد از ۳۰ سال شاهد عملکرد صحیح سیستم آب ژاول سازی نیروگاه بندرعباس هستیم، افزود: اهمیت سیستم آب ژاول سازی در نیروگاههای بخار بهقدری است که نبود آن، موجب گرفتگی مسیر آب ورودی نیروگاه و در نتیجه عملکرد ناقص سیستم کندانسور و آب خنککن واحد بخار، افت خلا و کاهش بار واحد و در ادامه خروج واحد میشود که میتواند هزینههای سنگین تعمیرات سیستم آب خنککن و کندانسور را همراه داشته باشد که این مهم به همت همکاران ابزار دقیق و تعمیرات به خوبی انجام شد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: با یاری خداوند و همت پرسنل متخصص ابزار دقیق الکتریک و مکانیک شرکت و بدون نیاز به کارشناس خارجی، موفق به خروج از این بحران شدیم.