48 سد بزرگ ملی از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون در کشور افتتاح و به بهرهبرداری رسیده است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل وزارت نیرو (پاون)، طبق برنامهریزی صورت گرفته، وزارت نیرو از ابتدای دولت دوازدهم تاکنون توانسته تعداد 23 سد ملی را در قالب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران احداث کند.
بر این اساس، عملکرد مقایسهای نشان میدهد تا ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران تنها 19 سد در کشور وجود داشت که این رقم تا ابتدای دولت یازدهم به 144 سد رسیده و بعد از دولت یازدهم با اضافه شدن 25 سد ملی در آغاز دولت دوازدهم 169 سد ملی در کشور احداث شده بود.
این گزارش میافزاید، از شروع دولت دوازدهم تا نیمه 1400 نیز با افتتاح 32 سد دیگر قرار است تعداد سدهای ملی به رقم 201 برسد. در مجموع دولت تدبیر و امید از سال آغاز فعالیت خود تا نیمه 1400 تعداد 57 سد ملی را به بهرهبرداری خواهد رساند.
این گزارش حاکی است، در طول فعالیت دولت دوازدهم هر ساله 8 سد ملی به بهرهبرداری رسیده و تا نیمه 1400 به طور متوسط در دولت تدبیر و امید هر 51 روز یک سد ملی به بهرهبرداری خواهد رسید.